Informació general

Es reordena la circulació a diferents carrers del barri de la Llosa

Per Redacció



Al barri de la Llosa s'ha remodelat la circulació i l'estacionament al carrer de les Orquídies
En els darrers dies s'han realitzat diverses obres de millora en la xarxa viària urbana de Cambrils. A la zona del barri de la Llosa s'han realitzat tasques de reordenació de la circulació, amb la delimitació dels carrils de circulació i estacionament al carrer de les Orquídies i s'ha establert un sol sentit circulatori en els carrers de les Acàcies i dels Gladiols. També s'han dut a terme tasques de renovació de les marques viàries en el pont sobre la via fèrria, senyalització en d'altres carrers i renovació d'una vintena de senyals verticals de circulació fetes per l'equip de senyalització de l'Àrea de Seguretat Ciutadana.

Millores en altres punts

A l'avinguda dels Països Catalans s'hi ha ubicat un senyal de pas de vianants, alimentat amb energia solar, per augmentar la seguretat en aquesta zona que comunica els diversos centres escolars.
D'altra banda, també s'han instal·lat un total de 12 reflectors en tres rotondes del centre urbà: la rotonda de la plaça de la Creu de la Missió, la rotonda de l'avinguda del Mil·lenari amb l'avinguda de la Independència i la rotonda del raval de Gràcia amb l'avinguda d'Adelaida. Amb la col·locació d'aquests senyals lluminosos es vol reforçar els punts més foscos d'aquestes zones en hores nocturnes.

Comenta aquest article