Es presenta la nova junta de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils
![]() |
Foto de grup d'alguns membres de la nova junta de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils |
Ahir al matí, al centre Les Basses, es va fer la presentació de la nova junta de lAssociació dEmpresaris dHostaleria de Cambrils. La junta directiva està formada per un total de tretze persones i sis daquestes configuren la junta executiva amb repartiment de tasques i funcions. En la roda de premsa, Joan Bosch va exercir de portaveu i va afirmar que, plantegem una nova etapa a lassociació, passant duna junta presidencialista a una junta representativa. Jo no sóc el portaveu únic, sinó que les sis persones serem representatives de lassociació, perquè el protagonisme és de tots. Juntament amb Joan Bosch, la resta de membres que formen la junta executiva són: Francesc Domingo com a representant al Patronat de Turisme i contacte amb bars, pizzeries i franquícies; Àngel Pérez com a representant a la FECAM, vincle amb la pàgina web i àrea de promoció; Maria Bertran com a representant a lentitat firal i contacte amb lAjuntament de Cambrils; Antonio Sirvent que serà el contacte amb lassociació dhostaleria de Tarragona; Pep Pellicer en làrea desdeveniments i Josep Fernández que es farà càrrec de la correspondència i les xarxes socials. Aquesta nova junta va sortir dun procés electoral celebrat el passat 9 de maig.
Joan Bosch va explicar que, la decisió sha pres perquè som una junta que estàvem a lanterior. Tots som amics, tots ens coneixem, compartim idees i ens hem distribuït la feina. Des daquí volem agrair la tasca feta pel fins ara president, Manel Morell, que ens ha representat en tots els actes i en tot moment. Ha fet una feina important i ha dedicat esforços personals al llarg dels darrers anys.
Promocionar Cambrils i la seva gastronomia
Quant a objectius fixats en aquesta nova etapa, segons va manifestar Bosch, volem continuar amb la tasca feta i potenciar noves iniciatives. Comptem amb la col·laboració del Patronat de Turisme i de lAjuntament, i tenim ponts de diàleg amb les dues parts. Volem treballar conjuntament, ja que aquests són temps de sumar esforços i fer feina. En aquesta mateixa línia, Bosch va reiterar que les portes de lassociació estan obertes a la col·laboració amb altres entitats i col·lectius locals per tal de poder realitzar activitats i iniciatives conjuntes, amb lobjectiu principal de promocionar Cambrils i la seva gastronomia. Volem reforçar el que durant molts anys ens hem guanyat a pols com a municipi: la capitalitat gastronòmica de la demarcació, un mèrit aconseguit per tots restauradors que ens han precedit, va afegir. També va explicar que lAssociació dHostaleria de Cambrils vol ser una entitat de defensa dels interessos de tots els establiments dedicats a lhostaleria, tant petits com grans, lluitant per pujar el nivell, implantant bones pràctiques i obtenir el reconeixement de la feina ben feta. Finalment, Bosch també va explicar que ja es compta amb un calendari dactivitats que servirà per reforçar els mesos amb menys influència turística.
www.restaurantsdecambrils.com, nova eina de l'associació
Per la seva part, Àngel Pérez va ser lencarregat de presentar la nova pàgina web de lassociació: www.restaurantsdecambrils.com. Aquesta serà una eina important, una plataforma per treballar units i ser més actius. Un web que inclourà les activitats, les notícies del nostre interès i dins daquesta pàgina, cada establiment també tindrà la seva pròpia personalitat i podrà gestionar les seves ofertes. A banda, lassociació també disposarà dun distintiu, un codi QR, que donarà la possibilitat en temps real de fer ofertes dins dels nostres establiments. Creiem que és una injecció dinnovació per a la restauració de Cambrils, que ens ajudarà a potenciar la imaginació i oferir més coses als clients, va explicar Pérez. La pàgina web estarà plenament operativa en les properes setmanes.
Cal destacar que actualment lAssociació dEmpresaris dHostaleria de Cambrils compta amb una setantena dassociats i lobjectiu és poder ampliar i arribar al màxim destabliments possibles.