Esports

L'equip juvenil del CH Cambrils queda tercer en la final a quatre disputada al Palau Municipal d'Esports

Per Redacció

El CH Cambrils va perdre la semifinal contra el Handbol Terrassa, el passat dissabte a la tarda

El Palau Municipal d'Esports va acollir, aquest passat cap de setmana, la final a quatre de la categoria juvenil masculí de Segona Catalana. El dissabte es van disputar les semifinals, on el CH Cambrils va caure derrotat davant de l'Handbol Terrassa per 32 a 35. L’equip cambrilenc va perdre en un partit molt emocionant i igualat, que va acabar decidint-se a favor dels vallesans en els darrers instants, gràcies al seu major encert i a la precipitació dels cambrilencs en els darrers atacs. Una autèntica llàstima per als locals, que no van poder arribar a la final després de la gran temporada realitzada. L'altra semifinal va ser entre el H. Sant Llorenç-Sant Feliu i l'H. Sant Esteve Sesrovires que va acabar amb un resultat de 32 a 31.

El CH Cambrils aconsegueix la tercera posició

L'endemà diumenge es va disputar el partit pel tercer i el quart lloc i la final. El partit de consolació va enfrontar el CH Cambrils i l'H. Sant Esteve Sesrovires. Els cambrilencs van aconseguir refer-se del cop del dia anterior i en un partit molt complert, van derrotar amb comoditat a l’equip del Baix Llobregat, obtenint el tercer lloc de la classificació final. El partit va començar igualat i amb alternances en el marcador, però amb el pas dels minuts els cambrilencs es van assentar i van començar a obrir distància, arribant al descans amb 9 gols de renda. En la segona meitat, els locals van seguir dominant amb claredat, arribant-se a un màxim de 12 gols de diferència. Al final els visitants van maquillar una mica el marcador, però el triomf cambrilenc va ser clar i merescut, acabant amb un resultat de 40 a 31.  

La final va enfrontar l'H. Terrassa i l'H. Sant Llorenç-Sant Feliu, partit que va acabar amb un resultat de 33 a 28. L’equip vallesà va endur-se la gran final de la categoria, després de superar el Sant Llorenç per 5 gols, en un partit que va començar molt igualat, però que els egarencs van començar a decantar del seu costat abans del descans, obtenint una renda de 4 gols. A la segona meitat, l’equip del Baix Llobregat va intentar de totes formes capgirar el resultat, però els vallesans amb més relleus a la banqueta, van arribar més frescos al final i es van endur el títol.

Cadet masculí: H Martorell 38 - CH Cambrils 31

Per la seva part, l’equip cadet del CH Cambrils va caure en les semifinals de la copa federació catalana, en perdre a la pista del Martorell per set gols de diferència. Els joves cambrilencs van plantar cara durant tot el partit a l’equip del Baix Llobregat, però en els moments decisius no van poder respondre a l’estirada dels locals i els nervis i algunes decisions arbitrals els van impedir arribar amb opcions al final de l’encontre. L’equip tanca d’aquesta manera la temporada quedant-se a les portes de la final de la competició i amb un regust agredolç, tristos pel resultat, però contents amb el bon treball realitzat i la trajectòria ascendent que han aconseguit durant la temporada.

Comenta aquest article