Informació general

Els Mossos d'Esquadra detenen deu persones en una operació contra el "top manta" a Cambrils

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la destrucció de material davant les dependències policials, l'agost del 2011

En el marc d’un dispositiu per prevenir la venda de productes falsificats, diverses dotacions de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos Esquadra van detenir el passat 5 de juny, deu persones que estaven realitzant la venda de productes al "top manta" al passeig marítim, entre les poblacions de Cambrils i Salou.
 
En veure les dotacions policials uns quinze "manters" van fugir cap a la via del tren on van ser envoltats pels agents i van començar a agredir-los per continuar la seva fugida. Finalment, els agents van poder retenir-los i van ser detinguts per delictes d’atemptat, resistència als agents de l’autoritat i faltes contra la propietat intel·lectual i industrial. Els detinguts, tots ells de nacionalitat senegalesa són: Elhadji G. de 35 anys i veí de Salou; Daouda D. de 43 anys i veí de Salou; Beye M. de  29 anys i amb domicili desconegut; Diop B. de  39 anys i amb domicili desconegut; Papa N. de  47 anys i veí de Salou; Moru Y de 24 anys i veí de Salou; Saer T. de 22 anys i veí de Salou; Khadim N. de 25 anys i veí de Salou; Gandi M. de 28 anys i veí de Salou i Mousa S de 27 anys i veí de Salou.
 
En la detenció van resultar ferits set agents amb contusions lleus, i es van decomissar diferents peces de roba, samarretes, ulleres de sol, i diversos DVD’s que anaven a ser venuts al top manta.

Comenta aquest article