Esports

El Club de Tir Olímpic organitza una tirada oficial amb motiu de la Fira de Cambrils

Per Redacció

Tiradors participants en la tirada oficial de la Fira de Cambrils 2012

Amb motiu de la Fira de Cambrils 2012, el passat 2 de juny es va disputar una tirada oficial de tir olímpic, de pneumàtica d'aire comprimit, a la renovada galeria i futura escola de tir del Club de Tir Olímpic Cambrils. Es va comptar amb la participació de diversos tiradors i la tirada va ser controlada per l'àrbitre territorial, Luis González Garcia.
La classificació per categories va quedar de la següent manera: en la primera categoria els tres primers van ser Francisco López Garcia, Enrique Vidal Bejarano i Jorge Garcia Penin; en la segona categoria, van quedar Jaume Coll Gual, Luis González Garcia i José Rubio Biosca, mentre que en la tercera categoria, la classificació va quedar encapçalada per Joaquin Escoda Segura i Josep M. Salsench Figueres. Els participants van rebre els seus trofeus, cedits per l'Ajuntament de Cambrils.

Finalitza la lliga Interclubs 2012 amb una cinquena posició pel club cambrilenc

Per altra banda, el passat diumenge 3 de juny, un cop finalitzada la lliga Interclubs 2012 es va fer el lliurament de trofeus als clubs i als tiradors amb la celebració d'un dinar-gala al restaurant Casa Fèlix de Valls, ja que el club vallenc va ser l'organitzador d'enguany. El Club de Tir Olímpic Cambrils va rebre el trofeu de cinquè classificat com a club i els 8 participants que van concórrer a totes les tirades del campionat, van rebre els corresponents trofeus personals.

Comenta aquest article