Àlex Sánchez queda tercer en la darrera prova de ciclisme infantil de carretera disputada a Casp

Un moment de la prova ciclista disputada el passat cap de setmana a Casp

El ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez va participar, el passat dissabte 2 de juny, en una nova prova de ciclisme infantil de carretera de la Copa Catalana. En aquesta ocasió es va disputar a la localitat de Casp.

La competició constava de dues proves: una contrarellotge en la qual s'havien de completar dues voltes de 2 quilòmetres i després una cursa en línia on s'havien de fer 16 voltes i cada quatre voltes es disputava un esprint. La cursa va començar molt ràpida, amb atacs en cada volta. El ciclista cambrilenc va afrontar aquests atacs i va aconseguir puntuar en els quatre esprints, acabant en la tercera posició. En la prova de la contrarellotge va quedar quart a molt poques dècimes de pujar al podi.

La propera competició serà aquest diumenge 10 de juny a la localitat de Pals, on es disputarà el campionat de Catalunya.