El CTT Cambrils queda tercer en la fase final de la Copa Tarragona de tennis taula

Equips que van participar en la fase final de la Copa Tarragona. Els palistes cambrilencs, Josep Pajuelo i Alfredo Vázquez, a la dreta de la imatge amb l'equipament de color verd

El passat diumenge 3 de juny es va disputar la fase final de la Copa Tarragona – XIè memorial Telmo Bofarull al Poliesportiu municipal de Salou. La primera semifinal enfrontava als defensors del títol, el CETT Els Llops, que es van imposar a un sorprenent CTT Vinaròs (3-1), que venien de proclamar-se campions de la primera provincial i d’eliminar a dos equips de la Preferent, a quarts i vuitens de final. A la segona semifinal un Gimnàstic de Tarragona encara eufòric pel seu ascens a la primera nacional, sorprenia al flamant campió de la màxima categoria provincial i principal favorit de la competició (3-1), el CTT Cambrils. La final va caure del costat dels granes (1-3) en un emocionant i espectacular partit on els Llops van vendre cara la derrota i no van poder revalidar títol. La final de consolació va ser pel CTT Cambrils (1-3) que s’imposava a l’equip revelació de la competició i que estrenava la condició d’equip de Preferent, el CTT Vinaròs.

Així doncs, l'equip cambrilenc es va classificar en la tercera posició d'aquest torneig. Els palistes locals més destacats van ser Josep Pajuelo i Alfredo Vázquez.