L'atleta local Pere Ferrando aconsegueix la medalla de bronze al campionat de Catalunya de decatló màster

Per Pere Ferrando

Pere Ferrando, el segon per l'esquerra, en una de les dues sèries de 100 metres corresponents a la prova de decatló del Campionat de Catalunya en la categoria màster, celebrat aquest cap de setmana a la pista d'atletisme de Cambrils

El passat cap de setmana es va disputar a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Cambrils, el campionat de Catalunya de decatló en la categoria màster. Aquesta va ser la segona edició i cal tenir en compte que l'anterior també es va disputar a les instal·lacions cambrilenques. El Club Atletisme Cambrils segueix, doncs, amb la tradició d’organitzar un campionat de Catalunya cada temporada des de que es va inaugurar la pista d’atletisme ara fa 5 anys.

Les proves que es van disputar al decatló es van repartir en dues jornades: en la primera, es va fer la prova dels 100 metres llisos / salt de llargada / llançament de pes / salt d’alçada i els 400 metres llisos, mentre que en la segona jornada es van fer les proves dels 110 metres tanques, / llançament de disc / salt amb perxa / llançament de javelina i els 1.500 metres llisos.

Els atletes màster tenen les categories d’edats agrupades de cinc en cinc anys, començant a partir dels 35. Per aquest motiu es va donar la circumstància que hi van haver sis campions de Catalunya, cadascun a la seva categoria d’edat. De part del club local hi va participar Pere Ferrando, que va quedar tercer i medalla de bronze en la seva categoria, batent el rècord de Cambrils i el rècord territorial amb una puntuació de 4.052 punts, 500 punts més que l’anterior plusmarca.

Conjuntament va disputar-se el control de primavera obert a totes les categories, a fi i efecte que els atletes participants poguessin assolir mínimes de participació als campionats nacionals i estatals.
Sortida d'una de les proves de 100 metres en els controls d'atletisme celebrats aquest passat cap de setmana a la pista municipal d'atletisme