Esports

L'escola Guillem Fortuny guanya la V Copa Ciutat de Cambrils de futbol sala aleví

Per Redacció

Els jugadors de l'escola Guillem Fortuny amb el trofeu de guanyadors del torneig

L'escola Guillem Fortuny va guanyar la V Copa Ciutat de Cambrils de futbol sala en la categoria aleví, organitzada pel CFS Mediterrani amb la col·laboració de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament. Els equips participants van ser l'Inter de Reus, el Miami FS, l'EFS Vinyols, l'Escola Cambrils, l'escola Guillem Fortuny i el CFS Mediterrani Cambrils.

El torneig, que es va disputar durant tota la jornada d'aquest passat dissabte, es va fer a través d'un sistema de lligueta amb grups de tres equips cadascun. A les semifinals es van enfrontar, l'escola Guillem Fortuny i el Miami FS que va acabar amb victòria cambrilenca per 5 a 2, mentre que l'altra semifinal va enfrontar el Mediterrani i l'Inter de Reus. Aquest partit va acabar amb empat a 4 i es va resoldre amb els llançaments de penals, on es va imposar l'equip del CFS Mediterrani. A la final, entre l'escola Guillem Fortuny i el Mediterrani va acabar amb un clar resultat de 9 a 2.

Aquest torneig va tornar a ser, com cada any, una festa del futbol sala de base. El regidor d'Esports de l'Ajuntament –Lluís Abella– va ser l'encarregat de fer l'entrega dels trofeus a tots els participants.

Foto de família de tots els jugadors participants en el torneig

Un moment del partit que va enfrontar l'escola Cambrils (equipament groc) i l'escola Guillem Fortuny (equipament taronja)

Comenta aquest article