Esports

El FC Cambrils aconsegueix la permanència a la Segona Catalana

Per Redacció

Pau Aguiló disputa una pilota a l'exjugador del Cambrils, Cristian Paradas, en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal
Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 2 - El Catllar 2

Objectiu complert. El FC Cambrils s'ha assegurat la permanència a la Segona Catalana, una permanència que ja estava clara fins i tot abans de disputar-se el partit d'ahir a la tarda ja que el 2 a 0 del partit entre el Torreforta i la Rapitenca, de Primera Catalana, ja ho assegurava. A més, amb el punt aconseguit amb l'empat davant el Catllar, el FC Cambrils acaba la temporada amb 41 punts i la 12a posició de la classificació.
Pel que fa al partit disputat ahir no va tenir massa història. El FC Cambrils sortia un pèl adormit i al minut 16 ja perdia per 0 a 2. Durant la resta de la primera part, els cambrilencs no van reaccionar. A la segona part les coses van canviar. El FC Cambrils va sortir amb més decisió i va anar pressionant al Catllar fins que va arribar el 1 a 2, al minut 62 de partit, obra de Joan Gabriel Garcia, dos minuts després d'haver entrat al camp en substitució d'Edgar Fernández. El gol de l'empat va arribar sis minuts després i el va fer Samu al transformar un penal.


Tercera Catalana

Gimnàstic Tarragona 0 - Cambrils United 2

Plàcida victòria del Cambrils United davant el Nàstic, en un partit que els cambrilencs van dominar durant els 90 minuts de joc. El Nàstic va disposar de dues oportunitats clares de gol al principi de la primera part però els cambrilencs van aconseguir dominar el partit i al minut 27 Jonathan va marcar el 0-1. Al minut 41, Recasens va marcar el definitiu 0-2, resultat amb el que finalitzava la primera part. El Cambrils United va aguantar tota la segona part creant oportunitats de gol, sense deixar cap opció de remuntada als tarragonins.

El Cambrils United acaba la temporada en la sisena posició amb 53 punts.

El Marina es va imposar al Maspujols en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal

Marina 3 - Maspujols 2

El Marina va aconseguir salvar-se del descens amb la victòria davant el Maspujols. La sort no va acompanyar als cambrilencs durant els primers minuts del partit, ja que al minut 10 de la primera part el porter va patir un trencament de genoll i van haver de jugar amb 10 jugadors durant la resta de partit. Tot i el handicap, el Marina va lluitar fins al final per aconseguir la salvació. Al minut 25, el Maspujols va avançar-se al marcador però només dos minuts més tard, Diop va marcar el gol de l'empat. Al minut 43, David va aconseguir el segon gol favorable al Marina i amb el resultat provisional de 2-1 finalitzava la primera part.

La segona part va començar amb un Maspujols que va pressionar en més d'una ocasió al Marina però que no va aconseguir desestabilitzar el joc dels cambrilencs. Al minut 87, David va marcar el tercer gol i només dos minuts més tard, el Maspujols marcava el definitiu 3-2. El Marina ha acabat en 16a posició dels 18 equips de tercera territorial.

Quarta Catalana

Duesaigües 1 - Vilafortuny
1

El Vilafortuny va empatar davant el Duesaigües en un partit que va estar marcat pel domini dels cambrilencs però que no van aconseguir crear ocasions clares de gol. El Duesaigües va començar el partit amb un gol matiner al minut 2, fet que va despertar als cambrilencs i van posar-se les piles fins que al minut 43, Aleix, de penal, va marcar el gol de l'empat. Durant tota la segona part, el Vilafortuny va dominar el partit però la sort no el va acompanyar i no va poder guanyar el partit.

El Vilafortuny ha acabat la temporada complint l'objectiu inicial de quedar en setena posició de la classificació. Els cambrilencs han quedat empatats a punts amb el sisè classificat, el Mont-roig.


Futbol sala


Tercera Divisió Nacional

Sant Andreu de la Barca CFS 2 - CFS Laguna 6

Èpica victòria l'aconseguida pels cambrilencs a la pista del Sant Andreu. El Laguna afrontava el partit amb les nombroses baixes dels dos porters, la del capità Pitu, la de Moroño i la de tota la segona volta, Patrick. Amb només 6 jugadors de la primera plantilla i amb una mitjana d'edat de 20 anys, afrontaven el desplaçament al camp del líder –que podia ser campió–, el porter Guillermo, Sergio i Fabi de l'equip juvenil que van haver de completar la convocatòria davant la manca d'efectius.

Els locals sabedors que si guanyaven es podien proclamar campions aquesta mateixa jornada van sortir molt forts i en el minut 8 dominaven el marcador 2 a 0. El Laguna però aconseguia arribar amb perill a la porteria local i Àlex després d'una gran acció de Fran posava la por al cos al Sant Andreu. Els de Cambrils es van començar a agradar. A manca d'un minut per acabar la primera part novament Àlex feia l'empat. A la represa els locals es van trobar un Laguna molt ordenat en defensa i perillós i vertical en atac. El barcelonins es van començar a posar nerviosos i es van mostrar molt imprecisos i més quan una gran jugada entre Albert i Cristian era rematada per Giralte. Els nervis i la presió es van apoderar dels locals que tenien ocasions però un gran Guillermo aturava tot el que li arribava. Xavi va salvar un gol cantat sota pals i Àlex en la següent jugada de camp a camp veient el porter avançat feia un gran gol, el 2 a 4. El Sant Andreu es va posar a jugar de cinc. El Cambrils va defensar molt bé tancant tots els espais i robant una vegada i una altra pilotes que acabaven significant el 2 a 6 fets també per Àlex Milla.

Destacar el gran partit de tots els jugadors cambrilencs, especialment els 5 gols fets per Àlex Milla, que juntament amb Fran i Cristian van oferir la seva millor versió. El gran desgast d'Albert, Xavi i Giralte. El gran debut del porter juvenil Guillermo, que ho va parar pràcticament tot i de Sergio i Fabi que van ajudar a aconseguir els 3 punts que donen opcions d'aconseguir la setmana que ve el 6è lloc al campionat.

El jugador del Mediterrani Marcelino Sevilla marca el tercer gol pels locals en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Preferent catalana

CFS Mediterrani G. Sirvent 3 - Miami FS 4

El Mediterrani va perdre a casa després de no fer-ho des de pràcticament l'inici de la temporada davant d'un dels líders de la categoria. Va ser un partit molt igualat, on la sort va caure del costat visitant en l'últim segon.
En els primers instants de partit, els dos equips van sortir a estudiar el contrari, sense arriscar gaire, procurant no encaixar un gol. Les primeres ocasions de gol però van ser dels visitants. Passats els primers minuts, el Mediterrani va adonar-se que podia lluitar per la victòria i va començar a ser un equip més atrevit. En poc més de tres minuts va disposar de quatre ocasions clares per marcar, però la falta d'encert en els metres finals no els va permetre avançar-se en el marcador. Després, el Miami va pujar una mica l'intensitat i va pressionar molt més la sortida de la pilota del Mediterrani i va posar setge a la porteria defensada per Raúl mitjançant xuts de mitja i llarga distància. Aquesta circumstància i els canvis obligats pel cansament van provocar que el conjunt visitant agafés de nou el domini del partit. En el minut 9, el Miami va aprofitar una pèrdua de pilota del Mediterrani al mig del camp per muntar una contra i avançar-se en el marcador. Tres minuts més tard, un altre contraatac mal conduït pels jugadors cambrilencs va provocar que el conjunt visitant llancés un altre contraatac letal per marcar el segon gol. El segon gol encaixat i el temps mort demanat pel conjunt cambrilenc van fer reaccionar al Mediterrani que, poc a poc, va tornar a entrar en el partit. En el minut 16, en una jugada personal de Barragan va clavar la pilota a l'escaire de la porteria visitant fent pujar el 1 a 2. Després de tenir diverses ocasions per empatar, just abans del descans Fran marcava el gol de l'empat en materialitzar un u contra u davant del porter contrari.
En la represa, després d'un contraatac mal conduït pels jugadors cambrilencs, el Miami va aprofitar la superioritat numèrica en atac per tornar a avançar-se en el marcador. Amb el resultat a favor i després de comprovar que en la primera part el Mediterrani havia estat capaç de remuntar, el Miami es va mostrar més conservador i no va arriscar tant. El Mediterrani per la seva part va decidir tirar endavant per tal d'empatar el partit, però la sort no va estar de la seva part ja que la falta de punteria, el porter visitant i en dues ocasions el pal van impedir que els cambrilencs tinguessin el premi del gol. En una jugada aïllada però, Marce va poder empatar el partit després de sorprendre el porter local amb un xut sense angle. Amb el marcador empatat, al Miami li van entrar les presses per aconseguir la victòria, ja que l'empat els deixava pràcticament sense opcions per guanyar la lliga. A falta de tres minuts per acabar el partit, el Miami va decidir jugar amb porter jugador, però a diferència de partits anteriors i segurament degut a la pressió de veure's obligats a guanyar el partit, els jugadors visitants no van saber com atacar la defensa del Mediterrani i no van ser capaços de trobar forats i en moltes ocasions es van veure obligats a xutar  des de la llarga distància sense encert. Per la seva part, els cambrilencs es trobaven molt còmodes i fins i tot van aconseguir tallar dues pilotes sense poder sorprendre al contrari. Però quan semblava que el partit acabaria en taules, la sort es va aliar amb el conjunt visitant, que va aconseguir marcar en l'últim segon del partit gràcies a un xut a la desesperada on, el porter Raúl, tapat per la seva defensa, no va poder fer-hi res.

Comenta aquest article