Esports

L'equip absolut femení dels Vent d'Estrop aconsegueix el tercer lloc al campionat d'Espanya de llaüt mediterrani

Per Redacció

L'equip absolut femení en el tercer lloc del podi, a la dreta de la imatge

El passat cap de setmana es va celebrar el VIII Campionat d'Espanya de Llaüt Mediterrani a Torrevella (El Baix Segura) on els Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils hi van participar en quatre categories i en el que també hi van participar un total de 23 clubs d'arreu de l'arc mediterrani (Catalunya, el País Valencià i Andalusia).

Els millors resultats es van assolir en la categoria absolut femení, on les cambrilenques van aconseguir un excel·lent tercer lloc per darrere de CRegatas Alicante i de CR Cofradia de Torrevieja, després d'haver-se imposat clarament a les semifinals. Pel que fa a l'altra tripulació femenina, la veterana, va fer-se amb una molt meritòria 8a posició, havent-se pogut classificar per a la final B, i demostrant que els augura una bona temporada.
En canvi, mal paper de les tripulacions masculines, tant l'equip absolut com el veterà, que no van poder classificar-se per a les semifinals de diumenge al no poder superar les repesques de dissabte a la tarda.

Gran paper del rem femení català al campionat

A banda dels resultats assolits pel club cambrilenc, cal destacar també la 1a posició assolida per l'AVBM Torredembarra a la categoria de veteranes; CR Xon's Empuriabrava, 4a posició a la categoria absoluta; i Club Rem Santa Cristina, 3a posició a la categoria juvenil.

Aquest campionat donava per finalitzada la temporada de regates amb el llaüt mediterrani, i donava pas a la desena Lliga Catalana de Llagut, en la modalitat de llagut català, i que començarà el proper 17 de juny, a Lloret de Mar (La Selva) i que passarà per un total de set poblacions catalanes, finalitzant el 2 de setembre a Cambrils.

Comenta aquest article