Societat

Una quarantena d'alumnes de segon de Batxillerat i de cicles formatius de l'institut Ramon Berenguer IV celebren el seu acte de graduació

Per Redacció

Una quarantena d'alumnes van participar en l'acte de graduació

La sala d'actes del Centre Cultural i Ocupacional va acollir, ahir a la tarda, l'acte de graduació d'una quarantena d'alumnes de segon de Batxillerat i dels cicles formatius (promoció 2010-2012) de l'institut Ramon Berenguer IV.

En la primera part de l'acte hi va haver un torn de parlaments. En primer lloc, va parlar la directora del centre, Patricia Escudero, qui va agrair a tots els alumnes el seu pas pel centre formant part de la seva història i del seu dia a dia. "Quan vaig començar ho vaig fer com a professora d'educació física i ara us acomiado com a directora. Al llarg d'aquests anys us hem donat els mitjans per desenvolupar la vostra personalitat, imaginació, sensibilitat, creativitat i llibertat, fent-ho tot pensant en vosaltres. Avui arribeu a una meta, però encara us quedar molt camí, desitjo que supereu les dificultats que se us presentin per aconseguir el triomf en les vostres vides. Sou una promoció especial, alegre, intel·ligent i amb empenta, que ningú us desviï del camí", va dir. A continuació va ser el torn de la tutora de 2n de Batxillerat d'aquest curs, Pilar Martín que també va voler fer un agraïment als seus alumnes i va encoratjar-los a tirar endavant: "visqueu amb plenitud, sigueu lleials, honorables i íntegres amb vosaltres mateixos", va dir. Tot seguit va ser el torn d'Amal Hamudy, una mare d'una alumna, i després també hi van participar els alumnes Elena Hernández i Miquel Morales.

L'acte de graduació va seguir amb l'audiovisual "Fent memòria" i un interludi musical amb Àngela Guillén (violoncel) i Fàtima Sultan (violí) que van interpretar Sonata VI (Allegro e spiccato) i Àngela Guillén que, en solitari, va tocar Preludi de la suite número 1 de J.S. Bach. Finalment es va fer el tradicional lliurament de les orles als alumnes i es va servir un aperitiu per a tots els assistents.

Un moment de l'acte de graduació celebrat ahir a la tarda al Centre Cultural

Comenta aquest article