Esports

Prop de 400 alumnes dels centres escolars cambrilencs participen al programa de vela escolar

Per Cristina Sierra

Un grup de joves a punt de fer una sortida amb caiac, ahir al matí

L'Institut Municipal d'Esports (IMEC) i el Club Nàutic Cambrils han impulsat, per quart any consecutiu, el programa de vela escolar adreçat als alumnes, a partir de cinquè de primària, dels diferents centres educatius cambrilencs. El programa durarà tres setmanes i acollirà prop de 400 alumnes que gaudiran d'aquest esport nàutic i del mar.

Un programa que impulsa l'esport nàutic

El programa de vela escolar té quatre propostes: el bateig de mar, que consisteix en un únic dia de navegació en vela lleugera; el bateig de mar més tallers nàutics, que es fa en dos dies; el crèdit de síntesi relacionat amb el mar, i el crèdit variable, que consisteix en fer un curs de vela lleugera, caiac i rem de banc fix. El regidor d'Esports i Festes de l'Ajuntament de Cambrils –Lluís Abella– va assistir, ahir, a una de les classes i va valorar de manera molt positiva aquesta iniciativa, ja que "impulsar l'esport nàutic és una de les prioritats que tenim i volem que sigui accessible als nens amb aquest programa". Per la seva banda, el gerent del Club Nàutic Cambrils –Fabián Escudé– va apuntar que pel Club "era molt important tenir aquest conveni", ja que els permet promocionar les activitats nàutiques i possibilita que hi hagi un major nombre de nens que es vulguin apuntar a les activitats que s'ofereixen des del club.

Els centres educatius que participen en aquest programa són: l'escola Guillem Fortuny, l'escola Mas Clariana, el CEIP La Bòbila, el CEIP Joan Ardèvol, el CEIP Cambrils, l'IES Mar de la Frau i l'IES Ramon Berenguer IV.


Un altre grup d'alumnes van pujar a la "banana"

El tercer grup va fer un curs de vela

Comenta aquest article