Societat

Les Dones Amunt representen l'obra "Una noche en su casa señora..." al Cinema Rambla

Per Redacció

Un moment de la representació teatral, ahir a la nit, al Cinema Rambla

L'Associació Dones Amunt va representar, ahir al vespre, l'obra de teatre "Una noche en su casa señora" al Cinema Rambla Cambrils. La sala, que es va omplir de gom a gom, va acollir aquesta obra dirigida per Neus Bosquet i que va comptar amb la participació de Loli Egido, MªJesús Asenjo, Mercè Bernabe, Maria Anguiano, Carmen Romero, Enriqueta Díaz i Ana Morera. També hi van participar com a assistentes de direcció: Geli Criado, Marian Marcaide i Montse Alsinella.

Des de l'Associació van explicar a Revista Cambrils Diari Digital que s'havia escollit aquesta obra perquè era una comèdia força entretinguda i sempre s'intenta fer un teatre divertit que faci gaudir al públic. Les Dones Amunt també van manifestar que estaven "molt contentes" tant per l'assistència del seu "públic fidel" com per com havia sortit l'obra, ja que es van haver de canviar papers al darrer moment.

L'obra de teatre, que anava a càrrec de les alumnes del taller de teatre de l'associació, és un dels actes inclosos en el programa de les XXVI Jornades Culturals de les Dones Amunt. El proper acte serà avui a les 16 hores amb un concurs de postres obert a totes les cambrilenques no professionals. Demà, hi haurà una visita guiada per veure la ciutat de Tarragona i dissabte, hi haurà la trobada de les dones del Baix Camp a Prades.

Comenta aquest article