Esports

El Cambrils Grup Les Barques participa a la 1a duatló dels 10.000 del soplao 'El infierno cántabro'

Per Redacció

Foto de grup dels integrants del Cambrils Grup Les Barques que van participar als 10.000 del soplao

El passat 20 de maig, l'equip Cambrils Grup Les Barques va participar a la 1a duatló dels 10.000 del soplao 'El infierno cántabro'. Els corredors Mario Ortiz –que va acabar en 23a posició–, Xavier Mundet –que va acabar en la 26a posició– i Jordi Justícia –que va patir un aparatós accident que el va obligar a abandonar la prova– es van presentar a aquesta competició esportiva que es caracteritza per la duresa de les proves, ja que els 10.000 és per el desnivell acumulat que tenen les proves més llargues com la btt, carretera, ultramarató i duatló.

Amb vuit anys d'antiguitat, 'El infierno cántabro' és una prova de gran prestigi que enguany ha comptat amb 8.318 participants. Los 10.000 del soplao està dividida en varies especialitats esportives com la BTT (166 quilòmetres), la bicicleta de carretera, l'ultramarató (113 quilòmetres a peu), la marató (44 quilòmetres a peu) i la ruta a peu, que enguany, s'ha inclòs la combinada o duatló.
En el cas de la duatló, la prova dels cambrilencs, els 139 participants inscrits van haver de fer front a 44 quilòmetres a peu i continuar 108 quilòmetres de btt, tot per la muntanya.

Comenta aquest article