Esports

El cambrilenc Marcelo Cairo guanya el Campionat de Catalunya d'Optimist 2012

Per Redacció

Un moment de la competició de vela, aquest passat cap de setmana

Les aigües cambrilenques ha viscut, aquest passat cap de setmana, l’últim episodi del Campionat de Catalunya de vela infantil classe Optimist, organitzat pel Club Nàutic Cambrils.
Després d’un dissabte marcat pel poc vent i la boira en el que els participants no van poder realitzar les proves previstes, el diumenge la cosa va canviar i la competició es va desenvolupar amb tota normalitat. Amb un vent fluix de xaloc d’una intensitat mitja de 5 nusos es van poder realitzar un total de 5 proves, 3 el Grup 1 i 2 el Grup 2.
Durant els 4 dies que ha durat el Campionat, els dies 19, 20, 26 i 27 de maig, el grup 1 ha realitzat un total de 9 proves deixant com a guanyador de la classificació general al cambrilenc Marcelo Cairo (CN Cambrils). L'han seguit Carla Munté (CN Salou) i Paula Igual (CN Vilassar de Mar). Cairo, ha liderat aquesta classificació durant totes les jornades proclamant-se, finalment, campió del seu grup.
Pel que fa al grup 2, degut a les males condicions meteorològiques, es van realitzar tan sols 7 proves. La classificació final la lidera Iker Bengoetxea Grau (CM Torredembarra); Jan Sanfeliu (CM Altafulla) ha quedat en segona posició i Nicolás Vienne (CN Garraf) en tercer lloc.
Al final del campionat es va fer l'entrega de premis on es van donar un total de 19 trofeus. Un total de 150 regatistes de 16 clubs catalans han participat en aquest Campionat de Catalunya de vela Optimist.

Marcelo Cairo i Leandre Garcia, a la selecció catalana

Aquesta competició puntua dins el Circuit català per decidir els integrants de la secció catalana de vela i que, per tant, participaran al Campionat d’Espanya de vela infantil que se celebrarà també al Club Nàutic Cambrils entre el 19 i el 25 de juny. Després d’aquest campionat es confirma que els cambrilencs Marcelo Cairo i Leandre García (CN Cambrils) seran dos dels membres que conformaran la Selecció Catalana de vela.

Comenta aquest article