El Cambrils United s'endú el derbi cambrilenc de Tercera Catalana davant del Marina, amb un clar 4 a 1

Disputa de la pilota en el derbi local entre el Cambrils United i el Marina, aquest passat dissabte a la tarda

Futbol

Segona Catalana

Remolins Bítem 1 - FC Cambrils 1

Empat al camp del Remolins que encara no assegura la permanència del FC Cambrils a la Segona Catalana. Falta un punt per a fer-ho possible i l'objectiu fonamental del partit d'aquest proper diumenge, a casa davant el Catllar, ha de ser el de puntuar. L'empat d'ahir, al camp del Remolins Bítem, va ser força treballat. El Remolins es va avançar al marcador al minut 8 i quatre minuts després Samu empatava el partit al transformar un penal. El partit no va tenir massa ocasions clares de gol, exceptuant un xut del Remolins que va tocar el pal i la pilota es va passejar per la línia de gol. El darrer quart d'hora de partit va ser de força contenció per part dels cambrilencs que van mirar d'assegurar el punt aconseguit.
El FC Cambrils, dotzè i amb 40 punts, afronta la darrera i definitiva jornada aquest proper diumenge al nou estadi municipal, a les 5 de la tarda, davant el Catllar.

Tercera Catalana

Cambrils United 4 - Marina 1

El derbi cambrilenc de Tercera Catalana ha arriba just a la recta final de la temporada, quan es decideixen totes les coses. El Cambrils United, que jugava com a local, afrontava el partit amb la tranquil·litat d’estar ja salvat des de fa mesos i sense aspiracions a l’ascens, mentre que pel Marina era un partit vital per la seva salvació, ja que necessitava els tres punts. El partit va començar amb una tònica previsible. L’equip que duia la pilota i creava ocasions era el Cambrils United, que jugava sense pressió. El Marina, per la seva part, es replegava bé i esperava aconseguir fer-se amb l’esfèric per intentar sortir al contraatac amb pilotes llargues a les bandes. Fins que al minut 20 va aparèixer una de les jugades polèmiques del matx. Ibra, defensor visitant, va fer caure Franqui quan se n’anava directe a porteria i, al ser l’últim home, l’àrbitre no va dubtar a expulsar-lo i a assenyalar penal en aquesta jugada. No queda clar si la jugada va ocórrer al límit de l’àrea o a dins d’aquesta. En qualsevol cas, Jonathan no va perdonar i va inaugurar el marcador. A partir del gol encaixat, el Marina va reaccionar esplèndidament i va aconseguir gràcies a la pressió i a l’astúcia, l’expulsió per doble groga de Franqui, per no allunyar-se amb distància de la pilota a la sortida d’una falta en contra. El Cambrils United, al contrari del Marina, no les tenia totes després de l’expulsió d’un dels seus davanters de referència, i va ser així com David va fer un gran xut creuat i ras a prop del pal que va significar l’empat. Ara les forces estaven igualades i l’empenta dels visitants cambrilencs feia preveure que podrien endur-se els tres punts. Just abans d’arribar al descans, hi va haver una altra jugada polèmica. Diop, l’home més actiu del Marina fins aleshores, va entrar a l’àrea i va ser atropellat per un defensor local. El públic visitant cambrilenc va reclamar penal en aquesta acció, però l’àrbitre va fer cas omís a les protestes.
La segona part va començar amb molta intenció per part del Marina d’intentar capgirar el marcador i posar-se per davant. Pepe Silva, entrenador del conjunt local, va introduir alguns canvis per donar estabilitat al mig del camp i agafar les regnes del joc com al principi del matx. El Marina va anar baixant de ritme i poc a poc es va anar ficant al seu propi camp. L'United jugava cada cop més a plaer, tocant i esperant trobar el forat per crear ocasions de gol. Marçal va entrar substituint Lambert, que es va lesionar aparentment de forma greu, ja que no va poder abandonar el terreny de joc pel seu propi peu. I justament el davanter local va ser l’autor del segon gol, calcat al gol de David per part del Marina. Amb el 2 a 1, el Marina es va desinflar de cop i volta pensant que no podria remuntar-ho, i els següents gols van anar caient pel seu propi pes. El tercer el feia només un minut després Reca, aprofitant un mal rebuig de Marcel, el porter visitant. I cinc minuts més tard, Marc, amb un potent xut des de la frontal de l’àrea col·locat al primer pal va fer pujar el 4 a 1, resultat amb què finalitzaria l’encontre. Un càstig massa gran pel Marina que va voler però no va poder amb un United satisfet pel gran joc desplegat.
Cal comentar que no van jugar el partit cap dels dos jugadors que van protagonitzar la gran tangana ocorreguda en el partit de la primera volta del campionat, Suli i Alberto, suposadament per decisió tècnica.
D'altra banda, la victòria del rival directe del Marina, el Montbrió C.E., sobre l’últim classificat, la U.D. Sant Salvador, fa que el conjunt cambrilenc s’estableixi definitivament en la posició de descens compensat, és a dir, que depenent dels equips que baixin del grup 6è de la Segona Catalana que siguin propers al territori, el Marina pot baixar o salvar-se.

El jugador del Vilafortuny, Pelos, lluita per la pilota amb un jugador del Riudecols en el partit jugat ahir al matí al nou estadi municipal

Quarta Catalana

Vilafortuny 5 - Riudecols 2

Còmoda i clara victòria del Vilafortuny davant del Riudecols, en un partit jugat a casa. Amb tota la plantilla al complet, l'equip cambrilenc va quallar un molt bon partit que va traduir-se en un contundent resultat de 5 a 2. Les coses es van posar de cara quan, en el minut 15 de la primera part, Gamero va fer el primer pel Vilafortuny gràcies a un potent i llunyà xut llançat des d'uns 35 metres. Quinze minuts després, en el 30 de joc, Fonfreda feia el segon pels locals, novament un molt bon gol de jugada, que donava la tranquil·litat. Amb el 2 a 0 es va arribar al descans. En el minut 3 de la represa, Miguel marcava el tercer gol pel Vilafortuny i tan sols tres minuts després, en el 6, novament Miguel tornava a marcar i posava un clar 4 a 0. En el minut 15 de la segona part, el Riudecols retallava distàncies amb el seu primer gol. Gairebé a les acaballes del partit, en el minut 40, Reca feia el cinquè i en el minut 42, el jugador Salva del Vilafortuny es marcava en pròpia porteria i posava el definitiu 5 a 2. Cal destacar que el jugador del Vilafortuny, Gamero, deixa l'equip per motius familiars, després d'una llarga trajectòria a l'equip. Actualment, l'equip és cinquè classificat empatat a 48 punts amb el Riudoms. El darrer partit de l'equip cambrilenc serà al camp del Duesaigües, on l'objectiu de l'equip serà confirmar aquesta cinquena posició.

Handbol base

Juvenil masculí: H Rubí 33 – CH Cambrils 43
L’equip juvenil va imposar-se amb certa contundència a la pista de l’equip vallesà en l’últim partit de la segona fase, confirmant d’aquesta manera el lideratge del seu grup de segona catalana i aconseguint la classificació per la final a quatre de la categoria, que se celebrarà a Cambrils el cap de setmana del 9 i 10 de juny.
L’equip arriba a la fase final després d’una temporada gairebé perfecta, ja que en la primera fase no va cedir ni un sol punt, aconseguint el ple de victòries i en la segona fase amb uns rivals de major nivell, ha sumat cinc victòries i només ha caigut derrotat a la pista de Sant Esteve Sesrovires per dos gols de diferència. En total vint-i-tres victòries i una sola derrota en els partits disputats aquesta temporada.

Cadet masculí: CA Sabadell 21 – CH Cambrils 33
L’equip cadet va superar amb comoditat l’equip sabadellenc i aconsegueix així la seva classificació per als quarts de final de la copa federació de segona catalana, que es disputaran el cap de setmana vinent. Falta encara conèixer el rival i el lloc on es diputarà l’encontre, ja que el sorteig se celebrarà aquesta tarda a la seu de la federació