Societat

Emotiu festival "125 anys d'història" que posa el punt i final al 125è aniversari de l'arribada de les germanes Vedruna a Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Part final del festival "125 anys d'història" amb la participació de tots els alumnes del centre

El festival "125 anys d'història", que va comptar amb la participació de tots els alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, ha estat l'acte més destacat del 125è aniversari de l'arribada de la comunitat Vedruna a Cambrils que aquest cap de setmana ha tancat la seva programació festiva. Amb un Palau Municipal d'Esports ple de gom a gom, el passat divendres a la tarda, el miler d'alumnes del col·legi van escenificar musicalment, les diferents dècades viscudes des de l'arribada de les germanes Vedruna a Cambrils. Cada curs, des de P3 fins a quart d'ESO, va escenificar una època concreta que anava acompanyada de la seva música corresponent. Quatre alumnes de quart d'ESO van ser els presentadors de l'obra i els encarregats d'enllaçar els diferents números del festival. La cloenda del festival va suposar la presència de tots els alumnes, repartits entre l'escenari, les grades i la platea, ballant les dues darreres peces musicals de l'obra. El públic present va viure intensament la representació en la gairebé hora i mitja que va durar.

Més actes de celebració, durant tot el dissabte

Aquest passat dissabte, durant tot el dia, van continuar els actes commemoratius del 125è aniversari de les germanes Vedruna a Cambrils. El dissabte al matí, els actes es festius es van fer a l'edifici de la Salle amb jocs i entreteniments per la canalla i amb la celebració d'una missa de fi de curs al pati interior del recinte. Per la tarda, la festa es va traslladar a l'edifici Vedruna i va comptar amb la interpretació artística dels alumnes del col·legi i amb el sopar de fi de curs amb alumnes, professors i pares. El fi de festa el van posar les actuacions dels grups cambrilencs Els Caravana i Papagayo i una actuació d'un grup de breakdance.

Comenta aquest article