Esports

L'Estació Nàutica Costa Daurada organitza, aquest cap de setmana, la Festa del Mar amb activitats nàutiques per a totes les edats

Per Redacció

Una de les activitats nàutiques que es podrà fer aquest cap de setmana serà la sortida amb caiac

L’Estació Nàutica Costa Daurada inicia aquest cap de setmana a Cambrils, el seu cicle de portes obertes, que finalitzarà el dia 1 de juliol a l’Hospitalet de l’Infant. Durant els propers caps de setmana, la Festa del Mar oferirà a tothom que vulgui practicar esports nàutics, la possibilitat de realitzar activitats donant a conèixer el producte dels associats a l’Estació Nàutica, a un preu molt econòmic: 5 euros al dia.
 
A Cambrils, la Festa del Mar coincidirà amb la Fira Marítima de la Costa Daurada i les activitats nàutiques es realitzaran, conjuntament amb el Club Nàutic Cambrils, a les Escales Reials del port, dissabte i diumenge al matí. Entre aquestes activitats hi ha sortides amb caiac, vela, lleugera, windsurf, paddle surf, banana, etc. Els creuers turístics i catamarans del port de Cambrils també oferiran sortides durant els dos propers caps de setmana a preus especials. La Festa del Mar compta amb la col·laboració del Club Nàutic Cambrils. Per altra banda, durant aquesta setmana s’han repartit més d’un miler de tríptics a les escoles de Cambrils i s’ha previst també un punt de venda anticipada dels tickets, al Patronat de Turisme de Cambrils.
 
La Festa del Mar es traslladarà els dies 2 i 3 de juny a Salou, amb una programació similar a la de Cambrils, tot i que en aquest cas, es complementarà amb activitats d’animació infantil. Enguany, la Festa del Mar compta amb la col·laboració de la cadena McDonalds, que amb cada ticket de participació, oferirà un val bescanviable per una hamburguesa. Per la seva part, Boscaventura de Salou, ofereix també un val 2x1 a tots els participants a les activitats de la Festa del Mar i Port Aventura, sortejarà uns passis per a la temporada 2012 entre tots els participants.

Comenta aquest article