Societat

Es donen a conèixer les dotze darreres tapes que participen en la ruta "Cambrils, la mar de tapes. Tapes per a tots"

Per Redacció

Foto de grup dels participants a les jornades "Cambrils, la mar de tapes.Tapes per a tots"

La primera edició de la ruta “Cambrils, la mar de tapes. Tapes per a tots” ja ha donat a conèixer les dotze últimes tapes presentades. Els plats formen part de la ruta, que 20 establiments cambrilencs, oferiran del 8 al 17 de juny.

Les noves tapes són: Delícies d'ànec del Don Jamón –situat a l'avinguda dels Països Catalans–, deliciós equilibri del restaurant Gelita –plaça de Mossèn Joan Batalla, 1–, poble i platja del Racó de la Plaça –carrer del Sindicat, 3–, melmelada de pebrot i sobrassada gratinada del Marro Cafè –carrer de Frederic Mompou, 14–, guacamole amb ceba de La Central de Cambrils –passeig Miramar, 5–, dolç de bacallà del Sorral –passeig Miramar, 8–, pop a la gallega de La Taverna del port –plaça d'Aragó, 2–, revoltim de baldana del Cafè de la Tertúlia –passeig de Francesc Macià, 8–, sardina de Cambrils escabetxada de la Cafeteria Mesón Marinada –rambla de Jaume I, 51–, lluç amb cor de gambes del bar restaurant La Riera –passeig d'Albert 16-17–, coca d'escalivada i sardina marinada del restaurant El Pati –carrer de Pau Casals, 37– i secret ibèric, rovellons amb salsa i pebrots al vermut del restaurant Lizarran –carrer de les Barques, 6–.

La setmana vinent es faran públiques les peque-tapes. Aquesta és una de les grans novetats de la ruta, on una desena d'establiments serviran una tapa acompanyada d'aigua al preu d'1,50 euros.

L'activitat està organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils amb la col·laboració del Patronat de Turisme i el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils i el patrocini d’Estrella Damm.

Comenta aquest article