Informació general

Tot a punt per la 55a edició de la Fira Multisectorial

Per Cristina Sierra

La regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros– i l'alcaldessa –Mercè Dalmau– van presentar ahir en roda de premsa, la 55a edició de la Fira de Cambrils

Un any més, arriba la Fira de Cambrils amb els seus actes més tradicionals com el pregó o l'homenatge a la vellesa. Ahir al matí, l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i la regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros– van presentar la programació de la Fira que començarà aquest proper diumenge amb el pregó, a càrrec de Valentí Guasch–vicegerent de la Universitat Politècnica de Catalunya–, l'elecció de les pubilles i hereus de Cambrils i  el reconeixement a les entitats que fan anys acabats en 0 o 5 i les empreses que compleixen 50 anys d'implantació a Cambrils. L'alcaldessa va apuntar que la "Fira és un dels actes amb més tradició de Cambrils, és l'acte que sempre espera tothom".

El cap de setmana de l'1 al 3 de juny serà el punt fort d'aquesta edició. Tal com va apuntar Dalmau, enguany "hem volgut donar una nova empenta a la fira, volem que sigui el referent a les nostres comarques i que el cap de setmana sigui l'aparador del nostre teixit empresarial i del sector de serveis". Per aquesta 55a edició, la Fira comptarà amb 156 expositors i 291 estands, tot un èxit vist l'actual situació econòmica i, un any més, també hi haurà la fira medieval pels carrers del Barri Antic. Cal recordar que una de les novetats és el nou espai de promoció de productes locals de qualitat, que compta amb 24 estands.

Carme Cros: "L'empresari continua apostant per la Fira com un mitjà de contacte entre oferta i demanda"

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica va destacar el treball conjunt que s'ha fet amb les altres regidories i va apuntar que "la Fira és el nostre mirall i aparador. Aquesta Fira serà un exponent de que tenim un teixit empresarial que continua creient que la fira és un acte viu, la gent continua apostant per ella com un mitjà de contacte entre oferta i demanda".

Sobre els expositors, Cros va afirmar que enguany havia costat omplir els estands ja que hi havia algunes empreses que sempre agafaven 3-4 estands i enguany els han reduït. Tot i el handicap, la regidora va anunciar que el fet que aquestes empreses renunciessin als estands ha permès que en vinguin d'altres per primer cop, sobretot, en el sector d'automoció. D'altra banda, les novetat d'enguany són : el concert jove que es farà a l'Ateneu Juvenil i que serà una mostra de grups locals, la presentació del llibre 'El parlar de Cambrils' del cambrilenc Pere Navarro o l'exposició  "Els visitants" que es pot veure als jardins de l'Escola Municipal de Música. Una altra de les novetats serà el castell de focs que clausurarà la fira i que ha estat finançat per set associacions d'empresaris locals.

Comenta aquest article