Informació general

Les escoles cambrilenques celebren la Setmana de la Salut amb tallers per promoure l'adquisició d'hàbits saludables

Per Redacció

Els alumnes i professors de l'escola Marinada van fer un cor per celebrar la Setmana de la Salut

Els alumnes d'educació infantil i cicle inicial de l'escola Marinada van celebrar, la setmana passada, la Setmana de la Salut. Durant tota la setmana, el centre va treballar tots els components del Programa de Salut Integral SHE, un programa que promou la salut des de la infància amb l'adquisició d'hàbits saludables que redueixin els riscos de la malaltia cardiovascular i millorin la qualitat de vida a l'edat adulta. Els alumnes no només van treballar en el programa la setmana passada, sinó que durant tot el curs han fet activitats didàctiques de cardio i fitxes d'emocions.

El passat divendres a la tarda, el pati de l'escola va rebre el personatge animat del programa, el Cardio. Tot seguit, els alumnes van fer el ball "M'agrada l'esport" i la jornada lúdica va acabar amb el lliurament de peces de fruita a tots els alumnes de l'escola.


Taller de pastisseria amb els alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme

D'altra banda, els alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme, acompanyats del seu professor Gabriel Bartra, també van participar en el marc de la Setmana de la Salut amb un taller dolç al CEIP Cambrils. Els alumnes de primer cicle de Grau Mig de Pastisseria i Forneria van fer de mestres per un dia i van organitzar un taller entretingut als alumnes d'infantil i primer i segon de primària. El taller va consistir en explicar als més petits les propietats de les verdures i, en especial, de les patates i, acte seguit, els alumnes del CEIP van fer el seu propi Mr.Potato amb galetes i sucre.


Els alumnes del CEIP Cambrils en un moment del taller dolç a càrrec dels alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme

Comenta aquest article