Esports

El Palau Municipal d'Esports acull les finals de la fase territorial dels Jocs Escolars del Camp de Tarragona

Per Berta Ruiz

Un moment de la final de futbol sala en la categoria aleví masculí que va enfrontar l'Escola Elisabeth de Salou contra el ZER Conca

El Palau Municipal d'Esports va ser la seu, el passat dissabte al matí, de les finals de la fase territorial dels Jocs Escolars del Camp de Tarragona. En aquesta ocasió es van disputar les finals en mini-bàsquet aleví femení, en mini-bàsquet aleví masculí i en futbol sala aleví masculí. Com a guanyadors de les seves respectives lligues comarcals, els quatre equips finalistes van enfrontar-se entre sí per determinar el vencedor a nivell territorial, després de disputar una fase de semifinals que va fer-se a Vila-rodona.

Així doncs, la final aleví femení va enfrontar els equips de Mare de Déu del Carme de Tarragona (campiones del Tarragonès) contra el CB La Selva (campiones del Baix Camp), amb clara victòria per a l'equip selvatà per 5 a 55 (cal destacar que el marcador es para quan un dels dos equips assoleix una diferència de 50 punts). Tot seguit es va disputar la final en la categoria aleví masculí, que va enfrontar l'AMPA Teresianes de Tarragona (campions del Tarragonès) contra l'AB Cunit (campions del Baix Penedès). El resultat va ser de 42 a 32 a favor de l'AMPA Teresianes. Finalment, es va disputar la final de futbol sala en la categoria aleví masculí entre els equips Escola Elisabeth de Salou (campions del Tarragonès) contra el ZER Conca (campions de la Conca de Barberà) que va acabar amb clara victòria salouenca per 4 a 1.
 
Després de cada partit, el regidor d'Esports de l'Ajuntament –Lluís Abella– va ser l'encarregat d'entregar les medalles i els diplomes acreditatius. La competició va ser organitzada per la Secretaria General de l’Esport (Generalitat de Catalunya), la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) i el Consell Esportiu Baix Camp, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils.

Entrega de les medalles i diplomes als campions de bàsquet en la categoria aleví masculí, l'AMPA Teresianes de Tarragona

Comenta aquest article