Esports

El cambrilenc Marcelo Cairo guanya la primera prova del Campionat de Catalunya d'Optimist celebrat a Cambrils

Per Redacció, Cristina Sierra

Participants al Campionat de Catalunya d'Optimist, celebrat aquest passat cap de setmana

Cambrils va acollir, aquest passat cap de setmana, les primeres proves del Campionat de Catalunya d'Optimist organitzat pel Club Nàutic Cambrils. Un total de 150 regatistes de 16 clubs catalans van participar en aquesta competició que continuarà el proper cap de setmana. El cambrilenc Marcelo Cairo va guanyar en la seva categoria i la prova de la setmana vinent serà decisiva per a determinar les classificacions finals.

Cal destacar que els resultats d'aquesta competició puntuen dins del Circuit Català per decidir els integrants de la Selecció Catalana de Vela, que participarà al Campionat d'Espanya de Vela Infantil que se celebrarà a Cambrils entre el 19 i el 25 de juny. Pel que fa a la competició d'aquest passat cap de setmana, les dures condicions meteorològiques van ser les protagonistes. De moment, els resultats provisionals són els següents: al grup 1, Carla Muntané del CN Salou lidera la categoria A, Marcelo Cairo del CN Cambrils lidera la categoria B i Nacho Davila del CN Vilassar de Mar lidera la categoria C. En el grup 2, Nicolas Vienne del CN Garraf lidera la categoria A, Iker Bengoetxea del CN Torredembarra lidera la categoria B i Iset Segura del CN Arenys de Mar lidera la categoria C.


Fabián Escudé: "Pel Club Nàutic és un orgull organitzar aquest campionat que reconeix el treball que està fent el club"

El passat divendres al matí, el regidor d'Esports i Festes –Lluís Abella– i el gerent del Club Nàutic Cambrils –Fabián Escudé– van presentar el Campionat de Catalunya d'Optimist. Abella va destacar "la magnitud de l'esdeveniment que porta el Club Nàutic i que cada any va in crescendo, és un impuls més per continuar amb el turisme esportiu". El regidor va destacar a dos dels regatistes del club que poden fer un gran resultat: Marcelo Cairo i Leandre Garcia.

Per la seva banda, Escudé va afirmar que "pel Club Nàutic és un orgull organitzar aquest campionat que reconeix el treball que està fent el club, és un premi a tot l'esforç fet". El gerent del Club Nàutic va explicar que fa temps que s'estava treballant en el campionat i esperava que es pogués gaudir "d'un bonic espectacle". Escudé també va apuntar que "volem que aquests esdeveniments siguin importants i tinguin repercussió econòmica a Cambrils, com els allotjaments, l'oci, la restauració...És important ajudar a vendre la marca Cambrils".


El gerent del Club Nàutic també va afirmar que el club té una assignatura pendent i és que la ciutat de Cambrils visqui aquesta competició de més a prop. "És important que la gent vegi l'impacte positiu d'aquest esdeveniment i que trenquem el clixé d'esport elitista. Estem buscant la fórmula perquè les regates es puguin veure de prop i acostar l'espectacle de les regates".

Fabían Escudé i Lluís Abella van presentar el Campionat, el passat divendres

Comenta aquest article