Informació general

La 55a edició de la Fira Multisectorial comptarà amb un nou espai de promoció dels productes locals de qualitat d'arreu de Catalunya

Per Cristina Sierra

Carme Cros i Francesc Garriga van presentar el nou espai de promoció de la Fira Multisectorial

La regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros– i el regidor de Planificació de Ciutat i Cultura –Francesc Garriga– van presentar, el passat divendres, el nou espai de promoció de productes locals de qualitat que s'instal·larà a la Fira Multisectorial, que se celebrarà de l'1 al 3 de juny. L'espai "Gastronomia de la nostra terra" s'ubicarà al parc del Pinaret, just al costat de la carpa dels expositors habituals, i serà un estand d'exposició i venda dels productes de producció ecològica, producció integrada, DO, DOQ, IGP, ETC, Marca Q i productes artesanals.

Tal com va explicar Cros, "busquem donar una millora a la fira ja que és l'aparador comercials i hem decidit crear noves línies en aquesta 55a edició". La regidora de Promoció va destacar el gran èxit d’aquesta primera edició de la mostra, que comptarà amb la participació de 24 expositors –tres cambrilencs–, el màxim que pot acollir l’espai. Els expositors vindran d'arreu Catalunya, com Palamós, Vilafranca del Penedès, Tàrrega, Cornudella de Monstant, Bellmunt del Priorat o Rodonyà, entre d'altres.


Un espai amb sorpreses

La regidora també va apuntar que aquest serà un espai amb sorpreses, ja que es podran comprar productes, degustar-los i participar en el sorteig de cistelles d'aquests productes. "Hi hauran productes de tot tipus: vi, oli, formatge, fruita, pa...serà un espai que potenciarà el coneixement d'aquests productes". Cros va destacar que aquest espai s'ha fet per "donar sortida als productes agrícoles, ja que és una estratègia més per la promoció des del municipi de productes locals de qualitat, com el mercat ecològic artesà, les Jornades de la Galera o el País del vi".

Per la seva banda, Garriga va destacar que aquesta iniciativa es va impulsar des de la regidoria de Promoció de Ciutat amb el mercat ecològic que es fa cada dos setmanes, i va apuntar que el producte ecològic "cada dia és més apreciat". Per el regidor de Planificació de Ciutat i Cultura, el fet d'obrir aquest nou espai a la fira potenciarà els productes ja que els establiments no venen de qualsevol lloc i tenen l'etiqueta d'ecològics. "La fira és la festa més important de Cambrils, és una fira de referència i no dubtem que serà d'un gran èxit perquè es pugui repetir any rere any".



Comenta aquest article