Societat

19 artistes decoraran els aparadors comercials en la vuitena edició de l'Art als Aparadors

Per Cristina Sierra

Tere Recasens i Marta Fàbregas van presentar la vuitena edició de l'Art als Aparadors, a la plaça d'Espanya

Després d'un any d'absència, l'Art als Aparadors torna amb una nova edició que comptarà amb la participació de 19 artistes. Enguany, 31 establiments del Barri Antic, La Parellada i el barri de La Pallissa acolliran les obres d'aquests artistes, que també pintaran els vidres dels aparadors. La presidenta de VilaCentre –Tere Recasens– i la presidenta de Cambrils Art Total –Marta Fàbregas– van presentar, el passat divendres, la vuitena edició d'aquesta iniciativa que convertirà la vila en una àmplia exposició artística.

Tal com va apuntar Recasens, enguany hi haurà una novetat que no deixarà indiferent, i és que el dia de la inauguració, el proper dissabte 26 de maig, un grup de blues tocarà al carrer i els 19 artistes faran un quadre conjunt en directe. La presidenta de VilaCentre va destacar que l'Art als Aparadors és una manera de donar vida als establiments del barri i fer-los atractius perquè la gent els pugui visitar.

Per la seva banda, Fàbregas va explicar que, com els altres anys, els aparadors també acolliran ceràmiques i esmalts dels artistes i les exposicions poden ser "interessants". La presidenta de Cambrils Art Total també va apuntar que la selecció dels artistes i els establiments es va fer a sorts i que hi haurà més d'un artista que treballarà en dos aparadors durant la mostra. La vuitena edició de l'Art als Aparadors durarà fins  al 26 de juny.

Comenta aquest article