Societat

Cambrils, escenari d'una trobada d’usuaris del programa Instagram

Per Jordi Moreno

Una trentena de Igers van celebrar la trobada amb un dinar de germanor al bar-restaurant Lounge del Parc del Pescador

El passat dissabte a les dues del migdia va tenir lloc al Parc del Pescador una trobada a d'usuaris del popular programa per a mòbils Instagram. Els organitzadors de la mateixa van ser Xavier Salvat veí de Montbrió del Camp i Mercè Boix de l’Hospitalet de Llobregat. La trobada era a nivell de Catalunya i la majoria d’usuaris provenien de la província de Barcelona, però també assistiren participants de poblacions veïnes com Vinyols, Reus, Vila-seca, Tarragona i les terres de l’Ebre. Tal afirmava Xavier Salvat, després de la recent celebració del primer congrés d’Instagramers a Torrevieja el passat 5 i 6 de maig, hi havia ganes de celebrar un encontre català i Cambrils era el lloc ideal per a fer la trobada.

Val a dir que molts dels assistents només es coneixien de manera virtual i aquest encontre era l’excusa perfecte per a conèixer en persona als autors de moltes de les fotografies que els usuaris estaven seguint des de feia temps. La hegemonia del iPhone va ser clara en tot moment amb la presència comptada d’un sol terminal basat en tecnologia Android. Val a dir que aquesta aplicació només existia per a la tecnologia de la poma fins el passat més d’abril quan va ser publicada també en el mercat Android.

Durant la celebració del dinar de germanor els Instagramers van haver de fer ús del seus mòbils participant en un concurs que premiava la millor fotografia feta el mateix dia, la més divertida, la més original, la millor robada i la pitjor foto. A l’hora dels postres un jurat virtual format pels Igers no presencials @fxmedina i @sergisv van fer arribar per WhatsApp les puntuacions del concurs designant com a guanyadors en la categoria de més original a @xaiona i @pinapli, per a pitjor foto @marcasanovas, @eduquindos i @sonya_pics, per a millor foto @sginesta, @joa84 i @elizabeth_click, per a més divertides @jec08290 i @sara08290, i com a millor foto robada @crisrosend i @jerofranch. Els guanyadors van ser obsequiats amb diversos premis.

Es pot fer seguiment de totes les imatges captades durant la trobada mitjançant el hashtag #trobadacambrils de Instagram. Acabat el dinar va començar un PhotoWalk pel passeig i el Port de Cambrils.

Comenta aquest article