Informació general

Es presenten quatre propostes més de "Cambrils, la Mar de Tapes. Tapes per a tots"

Per Redacció

Llauna d'assortiments del mar en conserva de La Casa del Vermut (passeig Miramar, 8)

La primera edició de "Cambrils, la Mar de Tapes. Tapes per a tots" ha presentat quatre propostes més que es podran degustar del 8 al 17 de juny. Cal recordar que fins a l'inici de la ruta, cada setmana s'aniran presentant les propostes gastronòmiques dels 20 establiments que oferiran una tapa i una cervesa per 2,5 euros. Les propostes d'aquesta setmana són: llauna d'assortiments del mar en conserva de La Casa del Vermut; musclos en escabetx del bar La Cala; rotllet de salmó fumat farcit de brandada, cruixent de Parmesà i reducció de Mòdena del restaurant Lekeitio, i les mandonguilles amb sèpia i cloïsses del bar l'Estribord.

Els 20 establiments oferiran la tapa de dilluns a divendres de 18 a 23 hores i dissabtes i diumenges de 12 a 16 hores i de 18 a 23 hores. Una de les novetats d'aquesta ruta és que 10 establiments també oferiran la "peque-tapa", que consisteix en una tapa acompanyada d'aigua al preu d'1,5 euros. "Cambrils, la Mar de Tapes. Tapes per a tots" està organitzat per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils amb la col·laboració del Patronat de Turisme i el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils i el patrocini d’Estrella Damm.


Mandonguilles amb sèpia i cloïsses del bar l'Estribord (passeig Miramar, 21)

Rotllet de salmó fumat farcit de brandada, cruixent de Parmesà i reducció de Mòdena del restaurant Lekeitio (carrer de Miquel Planàs, 19)

Musclos en escabetx del bar La Cala (passeig Miramar 6 - 9)

Comenta aquest article