Esports

L'equip cadet C del Cambrils United es proclama campió de lliga

Per Redacció

L'equip cadet C del Cambrils United

L'equip cadet C del Cambrils United, que aquesta temporada 2011-2012 ha disputat la lliga de segona divisió, va proclamar-se campió de lliga aquest passat cap de setmana, a falta de tres partits per acabar la competició. Amb aquest triomf, l'equip cambrilenc aconsegueix l'ascens de categoria i la propera temporada jugarà a la primera divisió.

Els cambrilencs han fet una temporada excel·lent amb 21 partits guanyats, 1 empatat i 1 perdut. En total, l'equip ha sumat 137 gols a favor i 16 en contra. La plantilla del cadet C del Cambrils United està formada pel seu entrandor Albert Arbós, acompanyat de Manel Gutiérrez i Francesc Mur, i els jugadors: Joan Rabascall, Nacho Giménez, Fran Martín, Marc Chiapella, Marc Martínez, Dídac Molas, Eduard París, Pol Massó, Joan Canaldas, Marc Abella, Pau Martí, Erik Mata, Pere Díaz, Jaume Vernet, Joan Marc Serra i Adrian Rodríguez.

Des de l'equip tècnic del club han apuntat que "l'èxit d'aquest equip ha sigut gràcies a aquestes ganes de treballar i el bon ambient que s'ha aconseguit crear". El club destaca que els jugadors porten molts anys al Cambrils United i que, per aquesta temporada, no hi ha hagut masses incorporacions i s'espera continuar treballant amb aquest equip.

Altres resultats

Per altra banda, l'equip aleví A, el cadet A i el juvenil A han assolit matemàticament el seu objectiu de mantenir la categoria. Els equips infantil A i infantil B també han aconseguit l'ascens de categoria, per tant, la propera temporada, el club tindrà un equip a preferent i un altre a primera divisió.

Comenta aquest article