El Club Atletisme Cambrils suma 18 medalles en la 3a jornada del campionat territorial en pista a l'aire lliure

Imatge d'arxiu de l'atleta del Club Atletisme Cambrils, Boi Estadella, durant la seva participació en la segona jornada del campionat teritorial en pista a l'aire lliure

El passat dissabte es va disputar, a l’Estadi Municipal d’Atletisme d’Ascó, la 3a i darrera jornada del Campionat Territorial d’Atletisme en pista a l’Aire Lliure. Si les dues primeres jornades dels atletes del Club Atletisme Cambrils havien estat altament satisfactòries, la darrera va ser el punt culminant dels campionats. A les 26 medalles assolides prèviament en van sumar 18 més: 7 d’or, 4 d’argent i 7 de bronze. D’aquesta manera van confirmar la primera posició de la classificació general d’un total d’onze clubs de la demarcació territorial.
Tanmateix, en el conjunt de les tres jornades es disputava el Campionat de Clubs en les categories S-14 i S-18. Novament els atletes locals van tenir una excel·lent actuació. En la categoria S-14 l’equip femení A va assolir la victòria, mentre que el B quedava en 3a. posició i l’equip masculí assolia el subcampionat. A la categoria S-18, l’equip femení es proclamava campió territorial mentre que l’equip masculí era subcampió.

Carolina Molina es classifica pel campionat d'Espanya cadet dels 100 metres llisos

L’atleta més destacada, un cop més, va ser la Carolina Molina a la categoria cadet. A més de sumar una nova medalla d’or, va assolir la marca mínima de participació al Campionat d’Espanya cadet a la prova dels 100 metres llisos amb una marca personal de 13”10. A més, formant equip amb Raquel Santiago, Maria Álvarez i Elisa Laguna, van batre el rècord de Cambrils absolut del relleu 4x100 metres llisos amb una marca de 52”19 (l’anterior estava en 53”2). Amb aquesta marca tenen serioses opcions de poder participar al Campionat de Catalunya absolut, el que té força mèrit donada la jove edat de la majoria de les components.
Tanmateix, cal destacar l’actuació de Guillem Sarrà a la categoria cadet, Jaume Pujals a la categoria infantil, Inés Delgado a la categoria aleví i Aina Manyé a la categoria benjamí, assolint tres medalles cadascú.

Ainoha Pérez: Bronze al relleu 4 x 60 metres llisos aleví femení

A partir de la propera setmana s’inicien els campionats de Catalunya, començant amb la fase prèvia de les categories aleví i infantil.