Informació general

El pàrquing alternatiu de la zona de la Fontcoberta ja està fora d'ús

Per Lluís Rovira i Barenys

Ahir al matí es van col·locar uns blocs de formigó barrant el pas a la zona d'aparcament alternatiu de la Fontcoberta

Els terrenys que servien de pàrquing alternatiu a la zona de la Fontcoberta ja estan fora d'ús. Ahir al matí, a primera hora, es van posar uns blocs de formigó a la zona d'accés del solar per a impedir-ne l'accés. Les tasques de col·locació d'aquests blocs de formigó van anar a càrrec dels operaris de la brigada municipal de l'Ajuntament de Cambrils.
Cal recordar que
l'obertura d'aquest aparcament alternatiu, que es va fer l'agost del 2010, va ser fruit d'un acord entre l'Ajuntament de Cambrils i el de Vinyols, motivat per l'inici de les obres a la plaça de l'Ajuntament de Cambrils la qual cosa va suposar la desaparició de les 170 places d'aparcament en superfície que hi havia a la plaça.
Des de feia uns quants dies, l'Ajuntament de Cambrils havia instal·lat unes tanques avisant de la clausura de l'aparcament a la Fontcoberta "per finalització del conveni entre els ajuntaments de Vinyols i els Arcs i Cambrils, segons acord de ple del dia 3 de juliol de 2008".

Alternatives d'aparcament

El pàrquing subterrani de la plaça de l'Ajuntament, que es va posar en marxa el passat mes d'abril, és l'alternativa de pagament per aparcar en aquesta zona propera a l'edifici consistorial, pavelló d'esports i hospital lleuger. Com a alternativa gratuïta hi ha els carrers del barri de la Fontcoberta i l'aparcament del costat del supermercat Lidl, que ahir ja es van veure més concorreguts.

Comenta aquest article