Societat

El Parc del Pescador acull l'última tirada del torneig escolar de bitlles catalanes

Per Redacció

Francesc Segura i Toñi Vargas amb tots els xiquets i xiquetes guanyadors de les copes del torneig escolar de bitlles catalanes

El Parc del Pescador va ser l’escenari, aquest passat diumenge 13 de maig, de la sisena i darrera tirada del torneig de bitlles catalanes escolar. La competició, organitzada pel Club Esportiu de Bitlles, ha reunit al llarg de sis diumenges, joves tiradors de l'escola Joan Ardèvol, de l'escola Guillem Fortuny, de l'escola Mas Clariana i de l'institut La Mar de la Frau. El torneig es va iniciar el passat 4 de març i s’ha disputat cada quinze dies, a un espai del parc. Com l'any passat, el campionat ha estat impulsat per Francesc Segura i Toñi Vargas, dins de les activitats extraescolars d’aquests centres educatius cambrilencs.

En aquesta darrera tirada de diumenge es van lliurar els trofeus i les medalles als guanyadors absoluts d’aquesta primera Copa Costa Daurada, i jocs de "Vileros i mariners". També es va servir un petit refrigeri per a tothom. L'acte va comptar amb la presència del regidor de Turisme, Xavier Martí.

Els resultats del torneig

Els resultats del torneig van quedar de la següent manera: de l'institut La Mar de la Frau, la primera posició va ser per a Eric Navas, seguit de Marc Cubells i Noelia Navas en tercera posició. De l'escola Guillem Fortuny, les tres primeres posicions van ser per a Julia Tortosa, Adrià Cubells i Carlos Tisch, en aquest ordre. Els millors classificats de l'escola Joan Ardèvol van ser Javier Higueras en primer lloc, Mohamed I en segona posició i Mohamed II en tercer lloc. Finalment, per part de l'escola Mas Clariana, el podi va ser encapçalat per Marc Iglesias, seguit d'Àlex Iglesias i Julia Garcia, en tercera posició.
 

Comenta aquest article