Societat

Es recullen 5.252 euros en el Sopar de la Fam d'enguany

Per Lluís Rovira i BarenysEl grup cambrilenc La Colomada va amenitzar el Sopar de la Fam d'enguany amb l'espectacle "Cabarret"
L'assistència al Sopar de la Fam d'enguany, celebrat el passat dissabte 25 de febrer al Palau Municipal d'Esports, va complir amb les expectatives que s'havia marcat Mans Unides Cambrils, l'entitat organitzadora, ja que, tenint en compte que el mateix dia hi havia hagut l'acte final de les Jornades de la Galera, era dissabte de Carnaval i feien el Barça per la tele, hi va haver fins i tot més gent que en anys anteriors. Es va aconseguir arreplegar la quantitat de 5.252 euros, que aniran destinats a la reinserció social de tres illes del sud de l'Índia afectades pel "tsunami", concretament Satar Island, Malankara i Junkithai. L'organització va arribar a vendre més de 600 tiquets, cosa que consideren una bona resposta per part dels cambrilencs.

El desenvolupament del Sopar de la Fam, aquest any, va variar de guió. Primer de tot es va fer el sopar i, a continuació, hi va haver els espectacles. L'Agrupament Escolta Gent de Mar va fer l'acte de presentació. Les actuacions van anar a càrrec del Grup Dum i de la companyia La Colomada, que va estrenar l'espectacle de producció pròpia "Cabarret".

Comenta aquest article