Societat

Més de 120 joves omplen l'Ateneu Juvenil en la darrera edició del Viudnit amb música, esport i tallers

Per Redacció

Joves jugant al futbolí a les instal·lacions de l'Ateneu Juvenil

El passat dissabte, l'Ateneu Juvenil va viure una nova edició del Viudnit. La instal·lació d'un taller de circ va ser un dels atractius de la nit. L'activitat va anar a càrrec de la companyia Passabarret, que va ser l'encarregada d'ensenyar al centenar llarg de joves que es van apropar a les instal·lacions municipals, diferents disciplines del circ com acrobàcies, jocs malabars i equilibrisme. Aquest taller va servir per fer un primer tast del què és el circ a tots els joves interessats, ja que el proper mes de juny, dins del programa l'Estenedor, es farà un curs complet de circ per a tots aquells que desitgin aprendre les diferents disciplines d'aquest art.
 
Skate, tennis taula i futbolí
 
Per altra banda, també es van organitzar d'altres activitats com l'skate, el tennis taula i el futbolí. Aquestes són tres de les activitats més que consolidades en la cita mensual nocturna de l'Ateneu Juvenil. Una cinquantena de joves van fer una demostració d'skate sobre les peces que s'instal·len a l'exterior de l'equipament juvenil. El tennis taula és una altra activitat que aplega molts joves al voltant de les taules on es practica i que acull partides entre joves de totes les edats. D'igual manera passa, amb el futbolí, que es posa a disposició dels joves, com la resta d'activitats, a mode gratuït.
El mes passat també es va posar en marxa l'aula "Colzes Pelats", dins del Viudnit. Aquesta vegada, davant la proximitat dels exàmens finals de curs, diferents joves van aprofitar per trobar-se de nit a l'Ateneu, de nit, per poder treballar i estudiar.
 
Feedback, el punt musical de la nit
 
El grup Feedback va posar el punt musical de la nit. Els tres components d'aquest grup, tots ells amb guitarres acústiques, van posar la nota musical a partir de quarts de dotze de la nit. La Free Show Room, l'espai artístic obert a totes les disciplines culturals, engegava la seva segona edició, després de l'actuació dels cambrilencs Els Caravana, el mes passat. El repertori de Feedback, amb temes com "Camins" de Sopa de Cabra o "Boys Don't Cry" de The Cure van anar sonant durant prop d'una hora i mitja a l'escenari instal·lat per a l'ocasió.
 El Viudnit i la Free Show Room tornaran el proper 16 de juny.

Es van organitzar partides de tennis taula

Un moment del concert que va oferir el grup Feedback

Comenta aquest article