Esports

El Cambrils d'hoquei i el CH Cambrils es queden sense l'ascens a falta d'una jornada per acabar la competició

Per Redacció

Un moment del partit que va enfrontar el Cambrils United i el Montbrió

Futbol

Segona Catalana

CD Morell 4 - FC Cambrils 1

El Cambrils va perdre davant el Morell, l'equip que, junt amb el Torredembarra, aspira a pujar de categoria. Els cambrilencs van jugar sota mínims, ja que molts jugadors cambrilencs estan lesionats o sancionats i l'entrenador va fer debutar a tres juvenils: Franc Varas, Gilmar i Joan Gabriel. A la primera part va quedar en evidència la superioritat del Morell, que compta amb jugadors de segona divisió, i al minut 7, va inaugurar el marcador amb el 1-0. Només 7 minuts més tard, al minut 15, un altre gol del Morell dificultava la feina als cambrilencs. Al minut 33, Pau va aconseguir el 2-1 però només tres minuts més tard, el Morell anotava el 3-1 i deixava difícil la remuntada als cambrilencs. La segona part va estar dominada pel Morell i al minut 25 van rematar el partit amb el quart gol.

La propera setmana, el Cambrils jugarà a casa davant el Calafell.

Tercera Catalana

Cambrils United  2 - Montbrió CE 0

El Cambrils United va jugar aquest dissabte un partit senzill i efectiu en el què va aconseguir la victòria davant d’un rival que arribava a aquest partit amb la pressió de guanyar per no caure a la zona de descens. Tot i jugar-s’hi molt, el Montbrió C.E. no va demostrar en cap moment del partit una fermesa ni ofensiva ni defensiva, tot i que va sortir amb ganes els 90 minuts per intentar endur-se els tres punts. El Cambrils United per la seva banda, va jugar molt tranquil durant tot el partit i esperant tenir alguna opció per avançar-se en el marcador. I va ser així com en el minut 36 de la primera part, Alberto Madrigal va fer un xut des de la meitat del camp del Montbrió en forma de paràbola que va sorprendre el meta montbrionenc, va tocar el pal i va acabar entrant a gol, establint el primer gol de la tarda pels cambrilencs. Aquest gol, però, no va tocar l’ànim dels visitants, que volien endur-se quelcom positiu en la seva visita a Cambrils, tot i que es va acabar la primera part amb aquest únic gol.
A la represa els montbrionencs van sortir descol·locats i nerviosos ja que necessitaven reaccionar davant d’un Cambrils United molt ben ordenat defensivament i que no volia donar opció als visitants. En el minut 49, Franqui se’n va anar sol cap a porteria encarant el meta visitant, i aquest el va fer caure dins de l’àrea quan el davanter cambrilenc el va driblar. El penal va ser força clar i podia haver estat una expulsió del porter montbrionenc, que era l’últim home, al final va ser tarjeta groga. Jonathan, el màxim golejador de l’equip, va transformar el penal en el 2-0 que posava molt difícil una possible remuntada del Montbrió C.E. Més enllà del gol, la segona part va ser plàcida pel conjunt local, que jugava sense pressió i ho intentava a compta-gotes. Els  visitants, que mai van mostrar plantar cara als locals, no van inquietar massa la porteria que defensava Dani Cristóbal. Tot i tenir el partit gairebé sentenciat, Pepe Silva va voler assegurar aquest 2 a 0 introduint alguns canvis i no cessant de donar instruccions des de la banda.

Finalment, victòria del Cambrils United que s’afiança a la meitat alta de la classificació mentre que el Montbrió C.E. haurà de patir una jornada més la pressió del descens que ara mateix ocupen el Sant Salvador i el Marina.

Partit entre el Marina i el Vila-seca que va acabar amb victòria visitant

Marina 1 - Vilaseca "B" 2


El Marina afrontava el partit davant el Vilaseca "B" amb dues baixes i una plantilla limitada que no va poder demostrar el bon joc que estaven fent últimament. La primera part va acabar amb un 0-0 i als primers minuts de la segona part, un jugador local es va lesionar i l'entrenador del Marina va haver d'improvisar amb els pocs recursos amb el què comptava. Al minut 7 de la segona part, el Vilaseca va marcar el primer gol i els cambrilencs es van posar les piles i Diop, al minut 12, va empatar el partit.  Al minut 23, un jugador cambrilenc va marcar un gol a pròpia porta i el Marina va intentar remontar però no va tenir cap oportunitat.

El proper partit del Marina serà a casa davant el Nàstic "B".

Quarta Catalana

Un jugador del Vilafortuny intenta controlar una pilota en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal entre el Vilafortuny i l'Almoster

Vilafortuny 2 - Almoster 1


El Vilafortuny no va començar amb bon peu el partit davant l'Almoster, ja que van començar amb 9 jugadors perquè els dos que faltaven van arribar tard. Al minut 15 de la primera part, el partit es va igualar i el Vilafortuny va començar a crear perill, fins que, al minut 34, Pelos va avançar l'1-0 al marcador. Al darrer minut de la primera part, un defensa cambrilenc va marcar a pròpia porta i amb l'empat s'anava al descans. La segona part va començar amb un gol d'Aleix (2-1) i el Vilafortuny va refermar el seu domini la resta de minuts. L'anècdota del partit va ser el gol fantasma que es va produir a la meitat de la segona part i que l'àrbitre no el va validar.

La propera setmana, el Vilafortuny jugarà a casa de l'Espluga de Francolí.


Óscar Lázaro lluita amb un jugador del Casal Vilafranca en el partit disputat ahir al matí al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet


CB Cambrils 66 - SE Casal Vilafranca 60

El CB Cambrils va aconseguir la victòria davant el Casal Vilafranca en el darrer partit de la lliga 2011 - 2012, que es va jugar ahir al matí al Palau Municipal d'Esport. Amb aquesta victòria, el CB Cambrils ha quedat vuitè en la classificació del grup tercer de la Segona Catalana, en el seu primer any d'ençà de l'ascens de categoria aconseguit la temporada anterior. Pel que fa al partit d'ahir, cal dir que el CB Cambrils va anar pel darrera en el marcador durant la major part dels minuts. El primer quart es va acabar amb el resultat de 13 a 23 a favor dels vilafranquins i a la mitja part es va arribar al resultat desfavorable pels cambrilencs de 26 a 34. No va ser fins el darrer quart de partit i a falta de sis minuts per a la finalització, que els cambrilencs van capgirar el marcador i es van començar a posar per davant. Els darrers minuts de partit van ser intensos, amb intercanvi de cistelles però l'empenta del CB Cambrils es va imposar i amb aquesta victòria empata a 46 punts amb el Casal Vilafranca i La Parròquia en la classificació final.

Hoquei


HC Alpicat 6 – Cambrils C.H. Carvisa 5

Partit jugat divendres al vespre al pavelló de l’Alpicat, que va significar l’adéu definitiu del Cambrils a aconseguir l’ascens a la categoria de Primera Nacional Catalana. El partit presentava unes expectatives que no va defraudar ni a l’afició local ni al nombrós nombre d’aficionats cambrilencs que van fer el desplaçament a Lleida per donar suport al seu equip.
El partit va començar, amb els dos equips estudiant-se mútuament. Uns minuts després, l’àrbitre va assenyalar un penal a favor de l’equip local que va transformar en el primer gol del partit (1-0). Un minut més tard, l’àrbitre assenyalava falta directa a favor del Cambrils que va ser llençada pel jugador cambrilenc Miki Castel que va enviar la bola al pal de la porteria.
El joc va entrar en una fase d’anades i vingudes a ambdues porteries sense donar cap fruit en el marcador i propiciant grans intervencions dels dos porters. A set minuts del descans, l’Alpicat feia pujar el segon gol finalitzant una bona jugada d’equip (2-0). Semblava que la primera part finalitzaria amb aquest resultat, però a manca d'un parell de minuts pel descans, una falta directa a favor del Cambrils va ser llançada pel jugador Francesc Arcos que va marcar gol, escurçant la diferència en el marcador deixant l'1 a 2.
La segona part va ser molt més moguda que la primera. A l'inici, de la mà de Miki Castel, el Cambrils va fer pujar el gol de l’empat (2-2). Quatre minuts després, l’Alpicat va marcar el seu tercer gol desfent l’empat del marcador (3-2); mig minut més tard, l’acumulació de faltes d’equip, va donar lloc a una falta directa a favor de l’Alpicat que va ser aturada pel porter cambrilenc Joan Tàsies. Poc després, el cambrilenc Francesc Arcos, aprofitant un rebot del porter feia pujar, de nou, l’empat al marcador (3-3).
A 10 minuts per acabar el partit, l’acumulació de faltes d’equip va fer que l’àrbitre assenyalés una falta directa a favor del Cambrils, que va ser llançada per Francesc Arcos i aturada el porter de l’Alpicat. El Cambrils va entrar en la seva millor fase de joc i fruit d’això Miki Castel feia pujar el quart gol visitant (3-4); un minut més tard, de nou el Cambrils va tornar a fer gol, a través d'August Villamayor (3-5).
Semblava que el Cambrils li tenia el peu el coll al partit però res mes lluny de la realitat, ja que a manca de 6 minuts per acabar, l’Alpicat marcava el seu quart gol (4-5) i un minut més tard, en una errada de la defensa cambrilenca, l’Alpicat tornava a empatar el partit (5-5).
No havia passat ni un minut del gol de l’empat de l’Alpicat quan, de nou per l'acumulació de faltes d’equip, l’àrbitre va assenyalar falta directa a favor dels locals, quan el marcador assenyalava 3:55 minuts per a la fi, però el porter del Cambrils Joan Tàsies va aturar el llançament.
A falta de poc més d'un minut, una targeta blava al jugador del Cambrils Francesc Arcos, molt i molt protestada per tots els jugadors cambrilencs, va finalitzar en el sisè gol dels jugadors lleidatans (6-5). A 56 segons pel final, l’àrbitre va xiular penal a favor del Cambrils. Aquest va ser llançat pel cambrilenc Mena i el porter local el va aturar. Acte seguit, un contraatac de l’Alpicat va ser aturat pel jugador Mena i l’àrbitre va assenyalar falta directa a favor dels de Lleida; el llançament de la falta va ser aturat pel porter cambrilenc Joan Tàsies, que tot i els sis gols encaixats, va ser un dels millors de l’equip cambrilenc.
Amb aquest resultat es va posar fi a les aspiracions del Cambrils per assolir  l’ascens i certificant per altra banda, l’ascens de l’Alpicat a la categoria de Primera Nacional Catalana.
El proper partit i últim del Cambrils es jugarà al pavelló contra l’altre equip de Lleida que també pujarà a la categoria que aspirava el Cambrils, el Aigua Veri CP Bell-Lloc.


Handbol

H Montgrí 29 - CH Cambrils 24   

Dolorosa derrota la que va patir, aquest passat dissabte, l’equip cambrilenc a la pista de Torroella de Montgrí. L’equip cambrilenc que partia amb un punt de desavantatge a la classificació, va acabar pagant la seva dolenta primera meitat, que va propiciar un important avantatge pels locals. A la segona meitat, els cambrilencs van donar el millor de sí mateixos i van estar a les portes de consumar la remuntada, però no van poder fer-ho i l’equip local va acabar celebrant l’ascens de categoria davant d'uns cambrilencs abatuts per la derrota.
El partit va començar amb certa igualtat i amb nervis per ambdues parts per la importància del que hi havia en joc. Aviat però, els locals van poder començar a agafar distàncies i assolien quatre gols a la meitat del primer període (9-5). Els cambrilencs força espessos en atac no trobaven la forma de superar el porter gironí. En canvi els porters cambrilencs no van tenir massa encert durant els primers 30 minuts i tot i la notable labor defensiva de l’equip, les distàncies van continuar creixent fins arribar-se al descans amb 9 gols de renda per als gironins (16-7).
Quedaven 30 minuts per assolir l’objectiu i els cambrilencs es van conjurar per aconseguir-ho, així que tot i que el principi de la segona meitat no semblava massa esperançador i els locals aconseguien el màxim avantatge de l’encontre (21-10), els cambrilencs no van donar per perdut l’encontre i fent gala de les seva millors virtuts, van estar a punt de donar la volta al marcador. La defensa va funcionar a la perfecció, la porteria també va respondre i en atac es van trobar els espais que fins llavors semblaven inexistents. Fruit d’aquest treball, els locals van estar gairebé un quart d’hora sense anotar i els cambrilencs podien fer un joc més fluïd i marcar amb certa facilitat. Així a falta de poc menys de vuit minuts per al final, els cambrilencs aconseguien situar-se a només dos gols dels gironins (23-21) i tenir possessió per situar-se a un sol gol, però la remuntada es va quedar aquí i els locals van aconseguir marcar de nou i ampliar la distància fins als cinc gols finals.
Una llàstima per a l’equip cambrilenc, que ha lluitat durant tota la temporada per assolir l’ascens de categoria i que s’ha quedat a les portes de l’objectiu. La setmana vinent, els cambrilencs disputaran l’últim partit de la temporada contra el Granollers, una ocasió per treure’s el mal sabor de boca i acabar l’any amb victòria. Serà dissabte vinent a les 20:45 hores  al Palau d’esports de Cambrils.    

Handbol base:

Juvenil Masculí: CH Cambrils 41 – CE Les Franqueses 30
Els juvenils van superar l’equip vallesà amb certa facilitat i han certificat el seu passi al top 4 de final de temporada. Ara només els queda jugar-se la primera plaça del grup en el seu enfrontament amb el Sant Esteve Sesrovires, per trobar-se amb el segon de l’altre grup a les semifinals. Aquest encontre es disputarà dissabte vinent a les 19 hores de la tarda al Palau d’esports de Cambrils.

Cadet Masculí: Granollers Atlètic 37 – CH Cambrils 38
Segona victòria dels nois de l’equip cadet en la copa federació, que els permet seguir aspirant a passar de ronda i assolir una bona classificació. 


Futbol sala

El Laguna va caure derrotat per la mínima, 5 a 6, en el seu enfrontament davant de l'Aldea

Tercera Divisió Nacional

CFS Laguna Cambrils 5 - L'Aldea 6

L'Aldea, penúltim classificat, arribava a Cambrils amb l'única opció de guanyar per mantenir opcions matemàtiques per no perdre la categoria. Va sortir molt concentrat a la pista, tot i això, el Laguna va aprofitar diverses ocasions per posar-se per davant en el marcador i semblava que la pilota no volia entrar. En canvi, en la primera acció que van tenir els visitants van marcar el 0 a 1. L'Aldea hauria pogut fer el 0 a 2, però els àrbitres no van concedir un gol fantasma. En minut 11, el jugador local Albert aconseguia empatar en una bona finalització al segon pal. El gol local semblava que arribaria abans del descans, però el porter del Laguna –Iñaki– va cometre un penal que va ser materialitzat pels visitants, posant l'1 a 2.
Després del descans, el Laguna va jugar més amb el cor que amb el cap i en dues errades de sortida de la pilota, els aldeans van deixar un contundent 1 a 4, en el minut 4 de la segona part. Els minuts van anar passant i els locals no feien mal als visitants, però a manca de 12 minuts, el Laguna es va posar a jugar amb el porter-jugador buscant la remuntada. Pitu en dues ocasions i Àlex, feien l'empat. Els visitants però, lluny de baixar els braços es van posar novament per davant en el marcador. Els locals van recórrer novament al porter-jugador i Fran va posar l'empat. Amb l'empat, els locals van arriscar jugant amb porter-jugador buscant els 3 punts, però a manca de 30 segons, un jugador visitant va rebutjar una pilota des del propi camp que va rebotar a l'esquena de Cristian fent pujar el 5 a 6 definitiu.
Amb aquest resultat, en els tres darrers partits els locals es jugaran quedar entre el 6è i 8è lloc de la classificació, mentre que l'Aldea queda a 10 punts de la salvació a manca de quatre partits que li manquen per jugar.

Preferent catalana

CF Pobla de Mafumet 3 - CFS Mediterrani G.Sirvent 5 
 
Victòria treballada i merescuda del Mediterrani a la pista de la Pobla de Mafumet per un resultat de 3 a 5, en un partit on el conjunt cambrilenc va demostrar la seva superioritat davant del contrari i va aconseguir els tres punts sense patir en els minuts finals.
Des de l'inici, el Mediterrani va sortir amb les idees molt clares, i sense confiar-se del rival, que tot i ocupar una de les últimes posicions de la classificació sempre es mostra molt fort a la seva pista. En el minut 2 de partit, Fran va aprofitar una gran assistència de Marce per avançar als cambrilencs amb una remada de cap que el porter local va empassar-se. Amb el marcador a favor, el Mediterrani va jugar més còmode i esperant sorprendre al contraatac. D'aquesta manera però, va arribar el primer gol dels locals, quan el Mediterrani va deixar desguarnida la defensa i la Pobla ho va aprofitar. L'empat va deixar tocat el Mediterrani que van tenir uns minuts de descontrol, fet que va aprofitar el conjunt local per avançar-se en el marcador arran d'una errada defensiva. A partir del segon gol dels locals, els jugadors cambrilencs van posar-se les piles, i només dos minuts més tard, novament Fran empatava el partit a 2 gols aprofitant una altra bona assistència de Barragan. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

En la segona part, la qualitat dels jugadors cambrilencs va marcar la diferència des del primer moment i, als 3 minuts de la represa, Barragan va avançar al Mediterrani aprofitant un error defensiu del conjunt local. Amb el marcador a favor, el Mediterrani va jugar molt més còmode. La Pobla de Mafumet només podia crear perill en comptades ocasions sense inquietar gaire la porteria defensada per Raúl, mentre per altra banda el Mediterrani  tenia controlat el partit controlat. Tot i aquesta sensació de domini, l'escassa renta que tenia el conjunt cambrilenc no deixava que els seus jugadors tinguessin tranquil·litat per desplegar el seu millor joc. Finalment, en el minut 35, Fran, amb un fort xut de mitja distància que va sorprendre al porter local, establia el 2 a 4 al marcador. A partir del quart gol del Mediterrani, la Pobla va arriscar traient el porter-jugador, però no va ser capaç d'inquietar la porteria de Raúl. Va ser novament el Mediterrani qui va augmentar les diferències al marcador, gràcies a David, que va recuperar una pilota i aprofitant que no hi havia porter a la porteria local va xutar des de més enllà de mig camp introduïnt la pilota. Amb el cinquè gol i a falta de tres minuts, el partit ja estava sentenciat i només un cop de sort va permetre marcar el tercer gol als locals, quan un xut d'un jugador de la Pobla va ser desviat per Fran amb el pit i va despistar a Raúl. Amb aquests tres punts, el Mediterrani encadena quatre partits sense conèixer la derrota i això el permet estar encara més a prop del cinquè classificat.     

Comenta aquest article