Societat

Revista Cambrils guanya el premi Premsa Comarcal a la millor portada del 2011

Per Redacció

El director de Revista Cambrils, Lluís Rovira, en el moment de recollir el premi. D'esquerra a dreta, Ricard Rafecas, d'El 3 de 8 (Alt i Baix Panedès); Eulàlia Sòria, d'El Diari de Vilanova; Lluís Rovira, de Revista Cambrils i Josep Martí, secretari de Comunicació de la Generalitat

Revista Cambrils ha estat una de les publicacions guanyadores de la primera edició del Premi Premsa Comarcal, instituït per l'Associació Catalana de Premsa Comarcal. El premi guardonava la millor portada de l'any 2011 i estava dividit en tres apartats, segons periodicitat.


Portada de la revista de juliol de 2011, guanyadora del Premi de Premsa Comarcal
Revista Cambrils ha guanyat l'apartat de quinzenals i mensuals amb la portada corresponent al mes de juliol de 2011, on es destacava en foto gran la trobada de vela llatina a Cambrils. Cal destacar que de les tres portades finalistes, dues eren de la Revista Cambrils. L'altra portada finalista va ser la del mes de febrer de 2011, amb la foto de les fogueres en memòria als pescadors desapareguts l'any de les desgràcies, com a tema principal. Cal dir que en l'apartat de periodicitat diària, el guanyador va ser el diari Segre i en el de bimestrals i trimestrals, la portada guanyadora va ser una de la revista Alella. El premi va consistir en un trofeu i amb un iPad.
A banda dels premis, l'ACPC va fer un reconeixement a les publicacions que celebraven efemèrides especials, amb anys acabats en 0 i en 5. La publicació veïna de Vinyols i els Arcs, el Replà, va ser una de les distingides en motiu del seu 25è aniversari.
El lliurament d'aquests premis es va fer en el decurs de la celebració de la 30a assemblea i 8è congrés de l'ACPC, que es van celebrar aquest passat dissabte al Vendrell.

Comenta aquest article