El CH Cambrils guanya a la pista de l'OAR Gràcia Sabadell

Per Jordi Bros

Imatge corresponent a un partit del CH Cambrils, aquesta temporada

OAR Gràcia Sabadell 30 – CH Cambrils 31

Importantíssim triomf de l’equip cambrilenc ahir, dijous, a la pista de l’equip vallesà que va oferir molta resistència durant tot el primer període. A la segona meitat els cambrilencs van ser superiors i van gaudir d’avantatges de fins a cinc gols, però els sabadellencs van aconseguir apropar-se i arribar a un final ajustat que va fer patir més del compte als visitants per acabar enduent-se els dos punts.

El partit va començar amb els cambrilencs molt mentalitzats i centrats en aconseguir sumar els dos punts, però els locals que no tenien cap pressió, van saber fer el seu partit i van aconseguir aguantar el marcador equilibrat. Durant molts minuts els empats es van anar succeint i cap equip podia agafar la davantera en el marcador, fins que els locals van poder agafar un avantatge de dos gols als deu últims minuts de la primera meitat. Però els cambrilencs es van refer ràpidament i amb un parcial de 1-5, van aconseguir capgirar el resultat i marxar al descans amb dos gols de marge (13-15).

La segona part, va començar amb la mateixa tònica del final de la primera i en uns primers minuts fantàstics els cambrilencs aconseguien obrir una escletxa de cinc gols, que semblava pràcticament definitiva (17-22). Però els locals lluny d’enfonsar-se, van canviar la defensa i van començar a recuperar pilotes, que els permeteren fer alguns gols fàcils a la contra. El marcador es va tornar a ajustar però els cambrilencs van mantenir sempre la iniciativa amb avantatges de un o dos gols, gràcies a la seva bona labor defensiva. Ja en els últims cinc minuts, els visitants aconseguien escapar-se de tres gols, tot i que els sabadellencs amb una defensa més pressionant van aconseguir recuperar dues pilotes i acostar-se fins a un sol gol, però els cambrilencs van mantenir l'última possessió i van assegurar el triomf tot i el patiment final. Els cambrilencs sumen així dos punts vitals i continuen tercers, a dos punts del primer i un sol punt del segon classificat, quan resten només dues jornades. Aquest dissabte el CH Cambrils visitarà la pista del Handbol Montgrí, segon classificat, on es jugaran gairebé totes les seves opcions,  ja que només els dos primers classificats obtindran l’ascens de categoria.