Informació general

Les II Jornades de la Galera es clouen amb un acte multitudinari

Per Berta Ruiz



Entrega de diplomes als restauradors locals que han participat en les II Jornades de la Galera, el passat dissabte
Aquest dissabte al vespre es van cloure les II Jornades de la Galera a l'hotel Tryp Port Cambrils amb la gala La Nit de les Estrelles, presentada per Gabriel Bartra i Elisenda Camps. La gala, que va comptar amb la presència de nombroses autoritats com el conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca –Antoni Siurana–, va servir per posar punt i final a dues setmanes d'activitats relacionades amb la galera.

Durant la gala també hi va actuar el grup de teatre cambrilenc Xerinola, que va posar el seu toc d'humor a l'acte.

Durant aquesta gala de cloenda es va fer el lliurament de diplomes a tots els restauradors de Cambrils i entitats col·laboradores en les jornades –Escola d'Hoteleria de Cambrils, Cooperativa Agrícola de Cambrils, Associació d'Empresaris Hotelers de Cambrils, Consell Consultiu de la Pesca i Confraria de Pescadors de Cambrils–. També es va fer el lliurament de guardons del concurs "Del mar als fogons" per a joves cuiners. Enguany, el primer premi va ser per a Marcos Gómez, que es va endur la Galera d'Or, i el segon premi va ser per Maria Vilanova, que va obtenir la Galera de Plata.

L'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, es va mostrar satisfet per l'èxit obtingut i va remarcar que "és important reforçar el paper de Cambrils com a pol d'atracció turístic i gastronòmic" i que amb la galera es promocioni un producte cambrilenc, original i exquisit.
El conseller Siurana, per la seva banda, també va voler felicitar Cambrils per aquesta iniciativa i va destacar la "necessitat de no perdre de vista la personalitat i l'essència de la vinculació del poble amb la pesca i l'agricultura".

Aquestes segones jornades s'han tancat amb un gran èxit de participació, superant la bona acollida de l'any passat  i consolidant la galera com un producte cambrilenc de primer nivell.

Comenta aquest article