Esports

Èlia Fuxi del Club Hípic Castells queda primera a la Reprise 1 del concurs Territorial de Doma Clàssica

Per Redacció

Un moment de la competició de la geneta del Club Hípic Castells, Èlia Fuxi

El passat diumenge 29 d'abril, el Club Hípic Rosper de Vilanova i la Geltrú va celebrar el seu primer Concurs Territorial de Doma Clàssica de la temporada 2012, prova puntuable per la Lliga de Catalunya i per a la Lliga de Tarragona.com, i que va comptar amb una participació de 85 inscrits. Durant les dotze hores del concurs, els aficionats van poder gaudir d'un magnífic espectacle ofert pels binomis participants en les proves programades - Reprise AP, 1, 2, 3A i 4. En aquesta ocasió, el jurat va estar format per Jordi Castro, Eva María López, Gemma Novell, Socorro Blas com a presidenta, i Jordi Pontes com a delegat federatiu.

La Reprise AP va comptar amb més de trenta participants, imposant-se el genet Marc Puig Martínez del CE Pegasus; en segon lloc, Marta Gauchola del E.H. Fair Play, i en tercer lloc, Mar Lauria del C.E. Rosa Tarrasón. A la Reprise 1, Èlia Fuxi del Club Hípic Castells va resultar vencedora; en segona posició, Abril Serdà i tercera, Mireia Jané amb Giovanni, ambdues del C.E. Rosa Tarrasón. A la Reprise 2, Abril Serdà va guanyar la prova; en segon lloc, Joaquin Olivé del CH Tarraco i en tercer lloc, Miriam Fernández del Club Hípic Rosper. A la Reprise 3A es va imposar Tatiana Rodrigues o XXI del C.E.; Rosa Tarrasón, en segon lloc i tercera, Aida Aguilar, ambdós del C. E. Sandra Giró.
 La prova reina, la Reprise 4, va ser dominada per Kirian Moya del E.H. Fair Play; ens egon lloc, Ana Rosa Mañé del CE Rosa Tarrasón, Laureano Martínez en tercer lloc.

Comenta aquest article