Esports

Ivan Cervantes es col·loca tercer al campionat mundial d'Enduro després de patir dues caigudes a la darrera cursa a Munitibar (Biscaia)

Per Redacció

Imatge d'arxiu del pilot cambrilenc Ivan Cervantes

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes s'ha col·locat tercer al campionat del món d'Enduro 2 després de disputar la darrera prova a Munitibar (Biscaia), el passat cap de setmana del 4 i 5 de maig. El cambrilenc apunta en un comunicat que "tenia moltes ganes de disputar aquest prova però les coses no van sortir com m'hauria agradat". Cervantes va tenir problemes els dos dies de competició i va patir dues caigues que el van retirar del podi.

Tal com explica el pilot, el terreny de la prova estava enfangat després de dies de pluges intenses i això va dificultar la seva mobilitat per la zona. "Tinc una moto que pesa molt i entre el fang i el disseny del recorregut m'ho van posar molt difícil". El primer dia de la prova, Cervantes va caure en un tram i va perdre més de 29 segons i va quedar en sisena posició. El segon dia va ser pitjor, ja que el cambrilenc va voler arriscar més i va tornar a caure i es va quedar girat, la moto es va parar i va perdre més de 50 segons. En el darrer dia de prova, Cervantes va quedar en novena posició.

En aquests moments, el pilot cambrilenc es troba en la tercera posició del campionat mundial, a sis punts de Cristóbal Guerrero –segon classificat– i a deu punts de Pierre Alexandre Renet –primer classificat–. La propera prova que disputarà serà a Portugal aquest cap de setmana.

Comenta aquest article