Esports

Els Vogadors cambrilencs obtenen tres podis en el campionat de Catalunya de llaüt mediterrani

Per Redacció

Imatge d'una tripulació cambrilenca competint en el campionat de Catalunya de llaüt mediterrani

El diumenge 6 de maig es va celebrar a Banyoles (Pla de l’Estany), el campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani, on els Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils hi van participar en quatre categories. Enguany, la participació de tripulacions va ser més baixa que en anys anteriors, fet que va provocar que a la majoria de les categories, el títol es disputés amb finals directes excepte en la categoria sènior masculí, en que hi havia una regata classificatòria prèvia. Les regates es van disputar amb el llaüt mediterrani, embarcació de banc fix híbrida creada per unificar les embarcacions de Catalunya, del País Valencià i d'Andalusia.

Així, en categoria sènior femení, les cambrilenques, en la ja clàssica regata de rivalitat amb CR Xon’s Empuriabrava, van entrar en la 2a posició per darrere de CR Xon’s Empuriabrava, i superant àmpliament a CN Bétulo. En la categoria sènior masculí, els cambrilencs van guanyar la regata classificatòria davant de CR Xon’s Empuriabrava, i un cop a la final, van assolir la tercera posició per darrere d’un imbatible CR Badalona i CNatació Badalona, i havent superat a CR Santa Cristina. Pel que fa a la categoria de veterans, la tripulació femenina va entrar en la 4a posició per darrere de AVBM Torredembarra, CNatació Badalona i CR Badalona. Finalment, en la categoria veterà masculí, els cambrilencs van assolir la 2a posició final per darrere d’un poderós CNatació Badalona i havent superat a l’AVBM Torredembarra.

Aquest campionat també servia per a classificar-se per al campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani que es realitzarà a Torrevieja (Alacant) el cap de setmana del 26 i 27 de maig on els Vogadors cambrilencs tenen l’objectiu de poder entrar a les finals.

Tripulació femenina cambrilenca que va participar en la darrera competició

Vogadors cambrilencs que van participar en la prova disputada a l'estany de Banyoles

Comenta aquest article