L'atleta cambrilenca Laura Matas segueix collint triomfs en les darreres competicions de salt d'alçada

Per Berta Ruiz

Imatge d'arxiu de Laura Matas en una prova de salt d'alçada (foto cedida per J.J. Vico)

En els darrers mesos, l'atleta cambrilenca Laura Matas ha anat aconseguint uns molts bons resultats en les darreres competicions on ha participat. El 18 de febrer es va disputar el campionat de Catalunya juvenil en pista coberta, on Matas va quedar tercera en la prova del salt d'alçada femení amb un millor salt de 1,52 metres. La cambrilenca, com és habitual, va competir com a membre de l'Agrupa (Agrupació Atlètica de Catalunya).

Per altra banda, el cap de setmana del 3 i 4 de març, Laura Matas va prendre part en el XXXV Campionat d'Espanya juvenil en pista coberta. En aquesta ocasió, va quedar en la posició número 6 de la prova de salt d'alçada amb una marca de 1,58 metres. Finalment, el passat 22 d'abril a Castellar del Vallès, l'atleta de Cambrils també va competir en la segona jornada de la lliga de catalana de clubs 2012, on va assolir la primera posició en salt d'alçada amb un registre 1,57 metres. Hi van prendre part equips com el CA Igualada, el GA Lluïsos Mataró, CA Granollers, UA Terrassa, CA Castellar, el CE Universitari i el CE Penedès. En aquesta competició, l'Agrupa va quedar en la primera posició, resultat que li dóna accés per participar en la final B femenina, aquest proper diumenge.