Informació general

L'aparcament alternatiu de la Fontcoberta es tancarà el proper dilluns 14 de maig

Per Lluís Rovira i Barenys

Els senyals col·locats a l'entrada de l'aparcament provisional de la Fontcoberta avisen del seu tancament pel proper 14 de maig

Els aparcaments provisionals de la zona de la Fontcoberta, propers al Palau Municipal d'Esports i a l'Ajuntament, es tancaran aquesta setmana. A partir del proper dilluns 14 de maig, es tancarà l'accés a aquests solars del terme municipal de Vinyols i els Arcs, uns terrenys que des del mes d'agost de l'any 2010 han estat utilitzats com a aparcament. L'obertura d'aquests aparcaments alternatius va venir fruit d'un acord entre l'Ajuntament de Cambrils i el de Vinyols, motivat per l'inici de les obres a la plaça de l'Ajuntament de Cambrils. Recordem que, abans de les obres, la plaça de l'Ajuntament era un aparcament gratuït en superfície amb una capacitat de 170 places i que aquest passat 16 d'abril es va obrir el pàrquing subterrani, que té una capacitat de 301 vehicles.
Des de fa uns dies, l'Ajuntament de Cambrils ha instal·lat unes tanques avisant de la propera clausura de l'aparcament a la Fontcoberta. Els rètols avisen del "tancament de l'aparcament per finalització del conveni entre els ajuntaments de Vinyols i els Arcs i Cambrils, segons acord de ple del dia 3 de juliol de 2008", el proper 14 de maig.
A part d'aquests terrenys, els carrers contigus del barri de la Fontcoberta també han servit d'aparcament des que es van obrir a la circulació. Cal dir que hi ha vehicles que estacionen en un dels carrils de circulació d'alguns dels carrers d'aquesta zona la qual cosa ha propiciat que els Mossos d'Esquadra, de manera periòdica, multin els infractors.

Comenta aquest article