Esports

Els prebenjamins i els benjamins del Cambrils United queden campions en el torneig inaugural del Complex Esportiu Futbol Salou

Per Redacció

L'equip benjamí del Cambrils United es va proclamar campió de la seva categoria

El passat 1 de maig va tenir lloc la inauguració oficial i una jornada de portes obertes del nou Complex Esportiu Futbol Salou. L’acte va comptar amb diferents autoritats polítiques, exfutbolistes professionals i periodistes del món esportiu. A més, es va organitzar un torneig de futbol on hi van participar diferents clubs i escoles de la zona, de les categories pre-benjamí, benjamí, alevins i femenins. Van estar convidats clubs com el FC Barcelona, el RCD Espanyol o el Club Gimnàstic de Tarragona, entre d’altres.

La representació cambrilenca va venir de la mà d’un equip prebenjamí i d’un altre benjamí del Cambrils United. Els dos equips van quedar campions dels seus respectius grups, amb els següents resultats: en la categoria benjamí: Cambrils 7 – Salou 0; Cambrils 6 – Vila-seca 0 i Cambrils 6 – Barça 1. En la categoria prebenjamí van aconseguir els següents resultats: Cambrils 2 – Salou 1; Cambrils 4 – Costa Daurada 0; Cambrils 1 – Barça 0.

Aquest nou complex esportiu compta amb una superfície de 10 hectàrees. En la primera fase s’han construït 8 camps de futbol –dos estan en construcció– d’herba natural i també de gespa artificial. Aquests poden convertir-se en dotze camps per a una competició de futbol- 7. El projecte, d’iniciativa privada, compta amb una primera inversió de 5 milions d’euros. Per a la segona fase s’han de construir sis camps més en sis hectàrees de terreny. A banda, el complex compta amb vestidors climatitzats, bar, salons, aparcament per a cotxes i autocars, una botiga de mercadotècnia, aules i una grada per a mil persones.

Els pre-benjamins del Cambrils United amb els companys del FC Barcelona

Comenta aquest article