Esports

Victòries del FC Cambrils i del Cambrils United, empat del Marina i derrota del Vilafortuny en la jornada futbolística del cap de setmana

Per Redacció

Moment en què  Nico engalta el fort xut que va significar l'1 a 0 a favor del FC Cambrils davant La Cava en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 2 - La Cava 0

Important victòria pel FC Cambrils que el permet distanciar-se dels llocs de descens. Els cambrilencs va saber aprofitar dues accions aïllades per aconseguir els tres punts. El primer gol va venir, al minut 15 de partit, d'un xut des de fora de l'àrea del jugador Nico que es va colar a la porteria de La Cava sense que el seu porter aconseguís tocar la pilota. El segon gol, que donava la tranquil·litat als locals, va venir al minut 75 de partit en una escapada al contraatac de Pau Aguiló que va bombejar la pilota per damunt el porter cavero. A part d'aquestes dues accions i d'una altra clara ocasió poc abans de la mitja part, el Cambrils no va inquietar gens la porteria rival. Més aviat va ser La Cava qui va tenir el domini del partit però sense massa idees de cara a la porteria contrària. A falta de quatre partits per acabar la temporada, el Cambrils es troba en el lloc tretzè, a set punts dels llocs de descens. Aquest proper cap de setmana, a més, es presenta un compromís molt difícil pels cambrilencs que juguen al camp del Morell, el líder del grup.

Tercera Catalana

Alhambra 0 - Cambrils United 2

El Cambrils United va dominar el partit davant l'Alhambra i van aconseguir els tres punts que els han situat a la setena posició de la classificació. Des del primer minut de joc, els cambrilencs van sortir a guanyar el partit i al minut 35, Jonathan va marcar el primer gol. La segona part va continuar amb el domini del Cambrils United i un penal a favor, que va ser xutat per Jonathan, va fer pujar el marcador 0-2.

La propera setmana. el Cambrils United juga a casa davant el Montbrió.

Montbrió 1 - Marina 1

El Marina va aconseguir un empat davant el Montbrió en un partit on els dos equips lluitaven per la permanència a Tercera Catalana. La primera part va estar marcada pels nervis dels dos equips i cap d'ells va poder marcar un gol. A la segona part, un error del Marina va fer que el Montbrió pogués marcar el primer gol al minut 4 i, sis minuts més tard, l'àrbitre va expulsar un jugador dels locals per protestar. El Marina va saber aprofitar l'ocasió i, al minut 22, Carmelo va aconseguir el gol de l'empat.

En aquests moments, el Marina és penúltim en la classificació i ha d'aconseguir guanyar els partits que li queden per mantenir-se a Tercera Catalana. El proper partit del Marina serà a casa davant el Vila-seca.

Quarta Catalana

Riudoms 1 - Vilafortuny 0

El Vilafortuny va perdre tres punts davant el Riudoms. La primera part del partit va estar marcada pel gol matiner del Riudoms al minut 7. Durant la resta de minuts de les dues part, el Vilafortuny no va poder crear cap ocasió de gol, tot i jugar amb avantatge durant 10 minuts, ja que al minut 35 de la segona part, l'àrbitre va expulsar a un jugador del Riudoms.

En aquests moments, el Vilafortuny ocupa la setena posició de la classificació. La propera setmana jugarà a casa davant l'Almoster.

Bàsquet

CB Martorell "B" 73 - CB Cambrils 70

El Cambrils va caure derrotat a la pista del Martorell, el penúltim classificat, per tres punts de diferència. A l'inici del partit, el Cambrils es va posar per davant en el marcador, però diferents triples dels locals van capgirar el resultat fins deixar un primer parcial de 14 a 13. En el segon quart, el Martorell va sortir molt endollat i va anotar un parcial a favor seu. El Cambrils però, va reaccionar i va tornar a posar el marcador favorable al descans, 26 a 29.
En la represa, els cambrilencs van anotar diverses cistelles consecutives i van aconseguir un màxim avantatge de 9 punts. Els locals van reduir diferències fins a 3 punts, però els del Baix Camp van recuperar i acabar el període amb 7 punts d'avantatge (50 a 57).
En el darrer quart, el Cambrils va conservar les diferències, però un parcial favorable al Martorell va fer capgirar el resultat fins a un 63 a 62, i van arribar a tenir 6 punts de diferència. Finalment, la diferència va ser de tres punts a favor dels locals.

Imatge del partit entre el Cambrils i el Sitges

Hoquei

Cambrils C.H. Carvisa 2 – CP Sitges Arian 5

Partit jugat el dissabte al Palau Municipal d'Esports de Cambrils i amb resultat nefast per als interessos cambrilencs.
El resultat del partit del Cambrils juntament amb els resultats dels dos equips que lluiten per l’ascens i els perseguidors han fet que la taula classificatòria estigui molt ajustada i les coses encara per decidir. En els dos partits que queden, la pressió serà molt alta i els jugadors cambrilencs necessitaran més que mai el suport de tota l’afició per poder aconseguir l’ascens.
El partit va començar molt bé pels interessos locals, i el jugador local Mena feia pujar al marcador el primer gol del partit de jugada ben elaborada per l’equip i molt bona finalització. Arran del gol, els cambrilencs es van abocar contra la porteria dels visitants i una i altra vegada s’estavellaven contra la defensa sitgetana. Semblava que el segon gol cambrilenc no tardaria en arribar fruit de la pressió continua de l’equip contra la porteria visitant, però la mala sort, i un joc molt seriós dels de Sitges va donar lloc a que a manca de 8 minuts pel final de la primera part fessin pujar al marcador el seu primer gol deixant l’empat al marcador. Des d’aquest moment fins al final de la primera part el joc va ser de total domini cambrilenc però sense obtenir el fruit del gol. Amb l'1 a 1 va finalitzar la primera part.
La segona part va seguir igual, amb atacs continuats dels locals sense cap mena de fortuna i contraatacs dels de Sitges amb molt de perill. Quan faltaven 21 minuts per a la finalització del partit, una falta directa per acumulació de faltes d’equip a favor de Sitges va ser executada perfectament pel davanter visitant fent pujar el segon gol al marcador (1-2). Minuts després, l’àrbitre va assenyalar penal a favor del Cambrils, que va ser llençat pel jugador local Miki Castel i aturat pel porter visitant.
Instants després, una jugada molt ben trenada pels cambrilencs va finalitzar amb un fort xut des de fora l’àrea del jugador local Francesc Arcos empatant el partit a dos (2-2). A 10 minuts de la fi, una altra falta directa a favor del Sitges per acumulació de faltes d’equip, va ser llençada pels sitgetans i aturada pel porter local Joan Tàsies. Un minut més tard, el Sitges feia pujar al marcador el seu tercer gol i tornava a agafar avantatge (2-3). Una falta directa a favor del Cambrils, per acumulació de faltes d’equip, va ser tirada pel jugador Francesc Arcos que no va poder batre al porter visitant. El temps s’anava esgotant i el Cambrils es veia incapaç de batre la porteria visitant i els contraatacs del Sitges eren frenats amb falta. D'aquesta manera, una altra falta directa per acumulació de faltes va donar lloc al quart gol visitant (2-4). Semblava que el partit s’acabaria amb aquest resultat però l'enèsima falta d’equip va donar lloc a un altra falta directa a favor del Sitges i així feia pujar al marcador el definitiu cinquè gol visitant (2-5).
El proper divendres hi ha partit contra l’Alpicat, segon classificat i ara mateix a quatre punts del Cambrils; si l’equip vol pujar està obligat a guanyar els dos partits i esperar el resultat des altres equips.


Handbol


CH Cambrils 35 – Balonmano Polinyà 32   


Partit molt tens i disputat el que es va disputar el passat dissabte al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, on els locals van poder superar un rival fort i coratjós que els va posar les coses realment complicades tot i no tenir res en joc.
El partit va començar amb molt de ritme, atacs curts i transicions molt ràpides que van fer que el marcador fos molt elevat des d'un bon començament (4-4) al minut 5 i (7-8) al minut 10, però arribats a l’equador de la primera meitat el ritme va baixar lleugerament. Llavors els cambrilencs es van fer amb el control del joc i es van avançar amb tres gols (15-12), tot i que un parell d’exclusions rigoroses van propiciar que els vallesans s’apropessin fins a un sol gol al descans (20-19).
L’inici de segon temps va propiciar una nova estirada dels locals que es van tornar a situar tres gols per davant, però la reacció dels visitants va ser contundent i en pocs minuts van donar la volta al marcador i es van avançar (26-27). Però d’aquí fins al final, els cambrilencs es van posar a la feina i van aconseguir frenar l’atac dels vallesans i anar obrint distàncies a poc a poc fins a un màxim de cinc gols, que finalment van quedar en tres (35-32).
Aquesta setmana els cambrilencs afronten dos desplaçaments que seran claus per mantenir vives les opcions d’ascens fins a l’última jornada. El dijous aniran fins a Sabadell per enfrontar-se a l’OAR Gràcia i dissabte fins a Torroella de Montgrí per veure’s les cares amb un dels rivals directes en la lluita per l’ascens.

Handbol base:
Juvenil masculí: CH Cambrils 35 – H Rubí 23
Els nois juvenils van sumar una victòria molt important de cara a classificar-se per a la fase final del campionat de segona catalana. Ara estan en la segona posició del grup, plaça que els donaria accés a la ronda final i resten només tres partits per acabar. Si no passa res estrany es jugaran el primer lloc del grup davant del Sant Esteve Sesrrovires, amb qui van perdre (29-27) la setmana passada, però que han de visitar la pista cambrilenca d’aquí a dues setmanes. 

Futbol sala

Tercera Divisió Nacional

Sant Cugat 8 - CFS Laguna Cambrils 2

Els cambrilencs van fer un bon inici de partit però es van anar desdibuixant a mesura que passaven els minuts. Albert va tenir l'opció per avançar als visitants en un mà a mà amb el porter però no ho va aconseguir. El Sant Cugat, que encarava el partit com una final si vol mantenir les opcions d'estar en el grup d'ascens a 2a B, no aconseguia portar perill, i els visitants tenien el partit controlat. Al minut 12 però, els locals es van avançar en la seva primera arribada, però Albert Chafer en una acció d'estratègia feia l'empat als pocs segons. A manca de tres minuts però, i després de dos errors defensius dels jugadors del Laguna, el Sant Cugat posava un 3 a 1 en el marcador. El Laguna va sortir amb intenció de buscar un gol que no arribava, dues errades infantils en defensa ampliaven l'avantatge en un 5 a 1. Quedant deu minuts, els visitants ho van intentar de 5, però sense convenciment. Els cambrilencs van desaprofitar dos dobles penals i van fallar dues finalitzacions al segon pal, en canvi el Sant Cugat marcava el 6 a 1. Pitu, ara si marcava de doble penal, ja en els darrers instants i quan els del Baix Camp van abaixar els braços, el Sant Cugat amb dos dobles penals posava el definitiu i contundent 8 a 2 en el marcador.

La setmana vinent, el Laguna rep a l'Aldea, penúltim classificat i pràcticament descendit, una oportunitat, que tindran els cambrilencs per demostrar que volen ser competitius fins al final per millorar els 39 punts que tenen a la classificació després de 13 victòries i 11 derrotes.
Un moment del partit entre el Mediterrani i l'Alforja

Preferent catalana

CFS Mediterrani G. Sirvent 3 - Tecnovit Alforja 2
 
Mal partit el disputat pel Mediterrani a la seva pista, on l'única cosa positiva van ser els tres punts aconseguits gràcies a la victòria davant d'un dels últims classificats, el Tecnovit Alforja.
Des dels primers instants del partit ja es va poder comprovar que els jugadors del Mediterrani no van sortir concentrats, sobretot en atac, on es mostraven molt erràtics i precipitats, donant lloc a continues pèrdues de pilota que afavorien els contraatacs del conjunt visitant. Tot i això, la porteria defensada per Emilio es mantenia a zero sense dificultats. Poc a poc, el conjunt visitant, veient que els jugadors del Mediterrani no tenien un bon dia, van creure que podien donar la sorpresa i van donar un pas endavant apropiant-se totalment del control de la pilota. Aquest domini dels visitants va tenir el seu fruit en el minut 12 quan una mala sortida del porter Emilio va deixar a un davanter de l'Alforja sol davant la porteria sense opisició. Amb el resultat en contra, el joc del Mediterrani encara va ser més espès i només la debilitat de l'equip contrari va permetre que s'arribés al descans sense encaixar cap més gol.

En la segona part el partit va continuar amb la mateixa tònica, els visitants dominant la possessió de la pilota sense crear gaire perill i el Mediterrani, tot i defensar-se bé, no era capaç de trenar cap jugada per crear perill a la porteria contrari. Al minut 30, i de nou a conseqüència d'un altre error dels jugadors cambrilencs, el Tecnovit feia el segon gol. Aquest segon gol del conjunt visitant va esperonar els jugadors cambrilencs que en només dos minuts van ser capaços de capgirar el marcador gràcies a un gol de Fran,  un altre de Gerard, el qual marcava el seu primer gol de la temporada, i finalment un xut de Barragan, que va entrar per l'esquadra de la porteria visitant. Amb el marcador a favor, el Mediterrani es va dedicar, amb moltes dificultats, a defensar el resultat. En l'últim minut de partit, els jugadors cambrilencs no van tenir la sang freda necessària per controlar un partit amb el resultat a favor en els darrers instants, i només la ineficàcia del conjunt visitant va permetre que s'arribés a la fi del partit amb la victòria del Mediterrani per 3 a 2.
 
Tot i el mal partit, aquesta victòria fa que el Mediterrani segueixi tenint opcions d'escalar alguna posició més en la classificació.

Comenta aquest article