Societat

El Ral·li de Cotxes Antics arriba al port de Cambrils després de completar el seu viatge per l'illa de Sardenya

Per Berta Ruiz

Entrada dels cotxes antics, ahir al migdia al Mollet del Rec

Una part de la comitiva del 33è Ral·li de Cotxes Antics de Cambrils va arribar ahir cap a la una del migdia, al Mollet del Rec del port cambrilenc, després de completar el seu viatge per l’illa de Sardenya. Un viatge que va iniciar-se el passat dilluns 30 d’abril i que va finalitzar aquest dissabte 5 de maig al vespre. El ral·li va arribar el dimarts 1 de maig al port de Sardenya, des d’on va iniciar un itinerari de cinc dies i 650 quilòmetres per l’illa que va portar-los a visitar localitats com Porto Torres, Castelsardo, Tempio-Pausiana, San Pantaleo, Porto Cervo, Olbia, Oliena, Nuoro, Orgosolo, Supramonte, Macomer, l’Alguer i Porto Conte.

El president del Club de Vehicles Antics –Josep Mariné– feia una valoració molt positiva de com ha anat l’edició d’enguany: “aquest any, el ral·li s’ha desmarcat d’edicions anteriors, perquè hem sortir fora de la Península i veure tots els vehicles dalt del vaixell ha estat molt maco. A més, visitar l’illa de Sardenya ha estat molt interessant, perquè és molt muntanyosa i té uns paisatges i uns racons molt bonics”. A més, la visita a la població de l’Alguer també ha estat un dels atractius més destacats del viatge. “Ens hem sentit identificats amb la llengua i això és una cosa que ens ha fet molta gràcia, així com veure els seus costums i tradicions”, segons Mariné. A més, l’acollida de la població d’aquest indret també ha estat molt calorosa vers el ral·li cambrilenc i durant dos dies, els vehicles van estar exposats en aquest municipi. En termes generals, Mariné s’ha mostrat molt satisfet de com ha anat tot plegat i de com, un any més, el ral·li ha portat ben lluny el nom de Cambrils i de la Costa Daurada. El president del Club de Vehicles Antics també ha destacat la gran participació de vehicles, un total de 35 i de 17 marques diferents arribats d’arreu de l’Estat i també d’altres països, malgrat els complicats moments econòmics que es viuen.

Durant el recorregut es van patir alguns dels habituals problemes tècnics que pateixen aquests vehicles, però només un cotxe no va poder completar el trajecte.

Comenta aquest article