Societat

L'Ateneu Juvenil acull una desfilada de pentinats i maquillatge per aquesta primavera-estiu de la perruqueria Versus

Per Redacció

Un moment de la desfilada de perruqueria

L'Ateneu Juvenil va acollir, el passat dissabte a la nit, una desfilada organitzada per la perruqueria Versus amb la col·laboració de la Unió de Botiguers. La sala de concerts es va omplir per veure la desfilada de pentinats i maquillatge per aquesta primavera-estiu i que va comptar amb una seixantena de models –23 xiquets i xiquetes i 40 joves– que van lluir la roba de cinc botigues cambrilenques: Tretze Home, Mira't, Miuma, Xics Moda infantil i Cadena 22.

Una oportunitat per a les botigues que enguany no poden desfilar al Port de Moda

La dinamitzadora comercial de la Unió de Botiguers –Sílvia Coll– ha explicat, a Revista Cambrils Diari Digital, que la perruqueria Versus es va encarregar de tot el muntatge de la desfilada i que la Unió de Botiguers va demanar la sala i va pagar el seu lloguer i els conserges de l'Ateneu. Coll ha afirmat que "la gent està molt contenta per l'èxit de la desfilada" i ha apuntat que "les botigues estan molt satisfetes perquè no surten al Port de Moda i han tingut aquesta oportunitat".

Tal com ha explicat la dinamitzadora comercial de la UB, les botigues van cedir la roba sense cap cost i que alguns models venien d'agència i d'altres eren voluntaris. Tot plegat, una nit per prendre apunts sobre l'última moda en pentinats, maquillatge i roba per aquests mesos de primavera-estiu.

La desfilada va fer-se a l'Ateneu Juvenil, el dissabte a la nit

L'acte va reunir un nombrós públic

Comenta aquest article