Alejandro Sánchez queda sisè en una nova prova de la Copa Catalana de ciclisme

El ciclista cambrilenc en un moment de la cursa de la Copa Catalana celebrada a Olot

El passat diumenge 29 d'abril es va disputar la segona cursa de la Copa Catalana de ciclisme, a Olot. El ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez va prendre part en la prova que consistia en donar 20 tombs a un circuit 1,1 quilòmetres i cada cinc voltes, s'havia de fer un esprint. La cursa va començar a un ritme lent, però ben aviat van començar els moviments. El ciclista cambrilenc va estar en la disputa de tots els esprints, però no va tenir gaire sort i finalment, no va poder puntuar. Va intentar un atac però no ho va aconseguir i va entrar en la sisena posició.
El proper 12 de maig, Alejandro Sánchez es desplaçarà fins a Lleida per disputar una nova prova de la Copa Catalana en pista.