Informació general

L’oli d’oliva Extra Verge de la Cooperativa Agrícola de Cambrils és premiat a París i a Los Àngeles per la seva qualitat i disseny

Per Redacció

Imatge d'una ampolla d'oli d'oliva Verge Extra Mestral produït per la Cooperativa Agrícola de Cambrils

El passat 2 d’abril, l’oli d’oliva Verge Extra Mestral produït per la Cooperativa Agrícola de Cambrils va obtenir la medalla de plata a la categoria d'olis fruitats lleugers al prestigiós concurs internacional a Los Ángeles. Així mateix en aquest mateix certamen, la nova presentació de la marca Aragem produïda també per la Cooperativa cambrilenca va ser guardonada amb la medalla d’or al millor packaging dels olis presentats a la categoria de disseny contemporani.
Aquest concurs té dues convocatòries a l’any, una per als olis de països de l’hemisferi nord, al març, i una altra pels olis de països de l’hemisferi sud, al juliol. En aquesta ocasió l’oli cambrilenc va competir amb olis procedents de Croàcia, Grècia, Israel, Itàlia, Japó, Líban, Mèxic, Marroc, Palestina, Portugal, Espanya, Tunísia, Turquia i Estat Units.

Premi a França

Per altra banda, el passat 19 d’abril, el suc d’oliva de la Cooperativa Agrícola de Cambrils també va obtenir el premi "Gourmet d’Argent" al Concurs Internacional Produits de Cultures d’Exception a la categoria d'oli d’oliva fruitat. Aquest Concurs l’organitza l’Agence pour la Valorisation des Produits Agricoles de París (França) i el jurat està format per professionals del sector, gastrònoms, xefs i compta amb el suport tècnic del Centre Technique de l'Olivier.

Aquests dos premis són un motiu més de satisfacció per a la Cooperativa Agrícola de Cambrils ja que obté dos nous reconeixements a la qualitat i també un premi al disseny sobre el qual s'hi ha estat treballant intensament en els darrers mesos.

Comenta aquest article