Esports

L'equip sènior masculí del Club Karate Cambrils es proclama subcampió d'Espanya

Per Redacció

Combat de kumite dins del Campionat d'Espanya de karate Wuko, celebrat aquest passat cap de setmana al Palau Municipal d'Esports

El Palau Municipal d’Esports va acollir, aquest passat cap de setmana, el IX Campionat d'Espanya de Karate Wuko 2012. L'organització d'aquest esdeveniment esportiu va anar a càrrec del Club Karate Cambrils, amb el suport de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament. La competició, que va reunir més de 250 competidors provinents d’arreu de l’Estat espanyol, va iniciar-se el dissabte amb una xerrada d'arbitratge i amb una recepció a la Casa de la Vila. A la tarda es va iniciar la competició de kata i els primers combats de kumite, que van allargar-se durant tot el diumenge al matí.

La representació cambrilenca, de la mà dels karatekes del Club Karate Cambrils, va aconseguir uns excel·lents resultats. En total hi van competidor una desena de karatekes: tres en la categoria sènior i set més repartits en les diferents categories inferiors. Tots van competir a nivell individual i també per equips. De fet, l’equip sènior masculí del Club Karate Cambrils –format per Sergi Bautista, Joan Escrivà i Manuel Esteruelas– es va proclamar subcampió d’Espanya de kata. A nivell individual, Sergi Bautista va quedar setè en la competició de kata sènior masculí individual, mentre que Andrea Carrión també va quedar en la setena posició en la competició de kata infantil femení individual, és a dir, entre 10 i 11 anys; Cristina Valenzuela va ser 7a en kata individual femení 14-15 anys; Núria Rosell va ser 7a en kata individual femení 12-13 anys cinturó verd-blau; Rubén Fernández va ser 9è en kata individual masculí 14-15 anys; Claudia Valenzuela va ser 10a en kata individual femení 16-17 anys; Joan Escrivà va ser 11è en kata individual masculí júnior-sènior; Sergio Fernández va ser 12è en kata individual masculí 14-15 anys i Manuel Esteruelas va ser 14è en kata individual masculí júnior-sènior.  

Des del Club Karate Cambrils feien una valoració molt positiva del campionat, tant a nivell organitzatiu com de resultats.

Comenta aquest article